Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is érez/érzett már így?

Más is érez/érzett már így?

Figyelt kérdés
Eléggé összetett problémám van, és fogalmam sincs arról, hogy a korom miatt van-e ez. Az a helyzet, hogy céltalannak érzem a létezésem, nem tudom, minek vagyok itt, és ami a legfurcsább, hogy elképzelhetetlen számomra az, hogy van jövőm (legyen szó továbbtanulásról, párválasztásról, családalapításról). Úgy érzem, nem sokáig leszek itt. Nem mondanám, hogy borzalmas életem van, csak egyszerűen itt nincs helyem (az én látásmódom szerint). Valaki érez hasonlóan, vagy van sejtése arról, mi lehet ennek az oka? A válaszokat előre is köszönöm! 15/L

2017. ápr. 22. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Az összes kamasz így érez. Jobb esetben ez letűnik, rosszabb esetben pszichológus segít majd.
2017. ápr. 22. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyanígy érzek. 22/N, depressziós
2017. ápr. 22. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokan érzünk így, de neked lehet a korod is közrejátszik, a hormonok dolgoznak.

Fel a fejjel, lesz ez majd jobb is.

2017. ápr. 22. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanez.

Ha gondolod Írj privátot.

2017. ápr. 23. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!