Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet 23 éves korban agyi...

Annamaria018 kérdése:

Lehet 23 éves korban agyi vérkeringési zavar?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, és az egész 3 évvel ezelőtt kezdődött migrén aurával. Elvoltam a családi orvoshoz ezzel akinek elmondtam hogy mi történt velem és alacsony kálciumszintnek diagnosztizálta a helyzetem... Azóta rengetegszer volt Migrén rohamom, olyan is volt hogy napi 3-4er utolért és nagyon megviselt. Nemvoltam neurologusnál még vele, de mindenképp elmegyek amint tudok csak addig is szeretnék okosabb lenni. Azért is gondolok agyi vérkeringési zavarra, mert folyamatosan zúg a fülem, hol jobban hol kevésbé. A nyakam és válam is időközönként szokott fájni, 2014ben egy orvos mondta a hatgerincem nem egyenes, illetve ha fejreállok akkor a füllzúgásom is enyhül. Emelett káprázik a szemem, néha szédülök is melléje. A vérkeringésem amúgy is rossz, kezem és lábam mindig jéghideg, keveset is mozgok. Mikor pedig iszok 1,5-2 liter vizet akkor nincs migrén rohamom sem. Voltam szemorvosnál, belső szemtengelyferdülést diagnosztizált amire kaptam szemcseppet, és +50es lencséjű cilindere szemüveget is.
2017. ápr. 18. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos lehet, de itt ne várj szakember válaszát, ide laikus emberek írnak. Menj el orvoshoz és őt kérdezd meg, ő az illetékes.
2017. ápr. 18. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Én kevesebb betegséggel elmentem neurológushoz. Nem csak az a fontos, hogy betegséget találjon, hanem az is, hogy kizárjon...
2017. ápr. 19. 16:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fontos elmenni orvoshoz, de jelenleg nem dolgozom, igy nem igazán tudom megengedni magamnak hogy orvoshoz forduljak. Ha tőlem függne most mennék hozza, csak sajnos mai világban minden a pénzről szól.. 😞
2017. ápr. 27. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!