Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Műtöttek már valakinek ki fogát?

Műtöttek már valakinek ki fogát?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak már akiknek műtöket is, fájt, és hogyan megy ez az egész, mire számítsak
2010. máj. 13. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem jobb oldalt felül, műtöttek azaz 2 foggyökeret vettek ki egymás után, érzéstelenítés után semmit nem éreztem, és nagyon rövid alatt kivették, a varrás tovább tartott mint a húzás.A lényeg szerintem ki lehet bírni nem fájdalmas.
2010. máj. 13. 19:33
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem az egyik fogam nem tudott kinőni, és vízszintesen fekszik az egyik fogamon felül és az arc csontom alatt és azt kellene ki műteni. Volt valaki már így?
2010. máj. 14. 06:44
 3/4 anonim válasza:

műtötték már valakinek ki fogát? Oo

esetleg nem ütötték?

nekem már ütötték, de ennek csak örültem, mert napokon belül szerepelhettem a Mónika show-ban

2010. máj. 14. 22:47
 4/4 A kérdező kommentje:
neked elhiszem, hogy ki ütik a fogad, de nekem nem szerencsére:D, sajnálatra meg csak műtik:(
2010. máj. 15. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!