Úgy érzem társfüggő vagyok. Mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim, csinálunk programokat, vannak hobbijaim is, mégis azt érzem akkor vagyok a legboldogabb ha a párommal vagyok. Nem érzem, hogy lennének önértékelési gondjaim, mégis mindig arra gondolok mennyivel jobb lenne vele mint bármi mást csinálni. Ez korábbi kapcsolataimban is így volt. Olvastam már ebben a témában a neten. A szüleim nem igazán mutatták ki sosem a szeretetüket felém, de persze ettől még tudom hogy szeretnek, de nem öleltek meg pl vagy ilyesmi és nem is mondogatták. Hogy lehetnék egyedül is boldog?
Értelmes válaszokat kérnék. Köszönöm!
2017. ápr. 14. 19:51
1/1 anonim válasza:
Nem kell semmit tenni ellene, társat kell találnod ha nincs. Van olyan aki képes egyedül is boldog lenni, de nem vagyunk egyformák. Talán akkor lehetnél egyedül is boldog, ha nem lenne szükséged semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!