Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet ilyen emberrel...

Mit lehet ilyen emberrel csinálni?

Figyelt kérdés
Az öcsémmel komoly bajok vannak. 32 éves és nincs egy barátja sem. Nem dolgozik már több mint egy éve. Nem érdekli semmi csak a számítógépes játékok. Apám eltartja mert ö is fél vele konfliktus felvállalni. Legutóbb mikor elküldte dolgozni közölte hogy nem dolgozik és inkább öngyilkos lesz. Ismerve tudom nem viccel. Élettere teljesen beszűkült, önmagáröl gondoskodni képtelen. Azért aggaszt a dolog mert látom hogy apám is egyre kevésbé képes róla gondoskodni. Viszont én meg nem tudom mit csináljak vele. Egy gyerek szintjén van, én is próbáltam rá hatni de akkor meg megtámadott. Látom ha így folytatja és apám meghal a való életben nem fogja tudni megállni a helyét vagy én gondoskodok róla vagy meghal. Mit lehet ilyenkor tenni, próbáljak saját pénzen pszichológust finanszírozni vagy hagyjam magára? Nekem eléggé reménytelen esetnek tűnik.

2017. ápr. 8. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
azért van itt agresszió rendesen- ez a függőség következménye - rátámad, aki elrántja a koncot, és az öngyi fenyegetőzés is agresszió (önmaga elleni) Mi a szakmája?
2017. ápr. 8. 17:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Asztalos
2017. ápr. 8. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:
szép szakmája van.. bútor vagy épület? - lehet hogy bántották az utolsó munkahelyén? Megpróbálhatnátok, valami érdekes munkát kérni tőle - díjazás ellenében.
2017. ápr. 8. 17:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Sose dolgozott a szakmájában, utálja. :) Gyárban dolgozott vagy 10 évig. Egyébként igen, sokan bántották.
2017. ápr. 8. 17:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a gyerekkorra vezethető vissza.

Az ilyen idegbetegektől,mint az anyád időben el kellett volna venni a gyereket!

Tönkre tették az egész életét!

2017. ápr. 10. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!