Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni ebben a...

Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Itt a gyakorin megkeresett egy srác. Ideig panaszkodott nekem, én meghallgattam és rámkattant teljesen. Úgy értem lenyomozott más oldalzkon meg az ismerőseimet zaklatja. Van valakinek ilyen tapasztalata? Vagy mi baja lehet? Komolyan nem értem.

2017. ápr. 7. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Hogyan nyomozott le? Kiadtál neki személyes adatokat,más elérhetőséget?Tiltani mindenhol ha nem ért a szóból.

Miben nyilvánul meg a zaklatása? Ha fenyeget akkor irány a yard.

Vicc/on

(egyébként totál diszkriminatív,hogy a csajok engem nem zaklatnak így.Hol itt az egyenlőség? Tessék "lenyomozni" és becstelen ajánlatokkal bombázni ;)

Vicc/off

2017. ápr. 7. 20:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Ja és annyival még kiegészíteném akadnak olyanok is akik direkt akarnak mást besározni,szóval akár az is előfordulhat így ennyi infóból,hogy egy harmadik fél próbál manipulálni a háttérből.

Tudom,hogy extrémen hangzik de első kézből rendelkezem ilyen tapasztalattal sajnos! Vannak érdekes emberek az biztos khm..

2017. ápr. 7. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!