Melyik az a drog, amit úgy fogyasztanak, hogy egy műanyag papírdarabot alulról öngyújtóval hevítenek és a műanyag darabról valamit szívnak egy csővel?
Figyelt kérdés
Valaki ezt művelte a villamoson és nagyon büdös volt.2017. márc. 27. 19:55
11/14 anonim válasza:
A kokaint egy kis pálcával, magát a port szívják fel és nem a gőzét. A kérdésben nem írta a kérdező,hogy a gőzét vagy mást szívott-e fel az a valaki.
12/14 anonim válasza:
De leírta. Miért szólalnak meg olyanok akik csak azért írnak mert képtelenek a hallgatásra. Leírta hogy hevítik. Innentől kezdve egyèrtelmű hogy nem épp egy csík kólát felrántani látott valakit. A kokain szerintem kizárva. Heroint szokták fóliázással használni. Sárkányeregetés más néven. Az viszont kezd eltűnni, bejöttek az új szerek. Így lényegében lehetett bármi. Akik régen füveztek azok áttértek a biofűre. Aki régen lőtte a heroint az is váltott. Igazából a régi rituáléval hasznâlják az új szarokat. Nagyon durva átalakulás történt pár éve. Régen a köröknek megvolt a saját jól bevált drogja amihez ragaszkodtak, társadalmi szinteket fejezett ki. Ma nem, mindenki kever mindent. Szerintem ez nem csak az árban lévő különbség hatása. Az az anyag ami a heroinfüggőt ráveszi hogy inkább azt hasznâlja iszonyat addiktív kell hogy legyen.
13/14 anonim válasza:
Egyébként, a füvet leszámítva persze, teljesen mindegy hogyan juttatja a szervezetbe az anyagot. Az adag mennyisége szempontjából nem mindegy. Ha lövi akkor kevesebb kell. Ez inkább a függősége előrehaladottságára utal nem az adott cuccra. Bőrön át is felszívódik az ópiát csak hát több százezerbe kerülne egyszer beállni.
14/14 anonim válasza:
Én pont most olvastam egy könyvben, hogy a HEROINT használják így a kezdők, akik még félnek a tűtől / betegségektől.
Alufólián melegítik öngyújtóval és azt tüdőzik le.
Az durva, ha a villamoson valakki így tolta... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!