Akaratom ellenére befektethetnek 1 hónapra a pszichiátriára?
Egy 5 és fél éves kisfiú 28 éves anyukája vagyok. Párkapcsolati problémákkal küzdök, nem bízik bennem, sok sérelmet okoztam Neki. Nem akar velem lenni. Nem a gyerekem apukája.
Kirúgtak a munkahelyemről, teljesen kilátástalan mindenem.
Emberiségből nem hagy magamra, bármire szükségem van kereshetem. Ma reggel is beszélgettünk egy keveset. Én mindig ugyanoda lyukadok ki hogy szeretném rendbe hozni, bízzon bennem de a szavam=0.
Pszichológushoz jár, én az óvodapszichológussal szoktam beszélni. De betege lettem, nem tudom elképzelni az életemet Nélküle.
A fiam se ad erőt. Volt hogy borotvával "megkarcoltam" a kezeimet többször, sokszor meg akarok halni. Állandóan csak sírok. Nem tudom mit tegyek, gyűlölöm magam.
Nem csak az önzőség ha mondjuk nem foglalkozol a gyerekkel... de ha megölöd magad, ahogy azt említetted fentebb, akkor tojsz a saját gyerekedre! Azt nevelje fel az utca???
Már anya vagy. Bármi ami veled történik az kihat egy ártatlan életre. Ha meghalsz, akkor azon, hogy fog túllépni? Egész életében azt mondogatja majd, hogy tényleg ennyire nem szerette az anyja, hogy csak így megölte magát?
Jó lenne rendezni az életed, mert ez egy káosz. És csak vergődsz benne. Bizony a lélekben is néha rendet kell rakni nemcsak a szobánkban!
A pszihiátriák nem egy felemelő helyek. A barátnőmmel 3-at is megjártam. Ebből kettő elég alacsony színvonalú volt. Nem foglalkoztak a betegekkel és csak vegetáltak ott az emberek. Egy elfekvő volt.
A harmadikban viszont kezelő orvosok is voltak és több szintje is volt az ellátásnak. Onnantól, hogy oda bekerült a barátnőm, nem volt 4 hónap és egészségesen jött ki. Pedig ő nem depis volt, hanem konkrétan énekelt, táncolt, és olyan szövegeket nyomott le, hogy a tv-s jósok megtriplázhatnák vele a vagyonukat. Szóval nehezen lehetett kezelni.
Tehát kérdezz utána, hogy hol van jó pszichiátria, mert elég vegyes a kép itt az országba. De segítség mindenképp kell neked.
Felelőtlen és önző vagy, szükséged lenne arra, hogy rendet rakj a fejedben.
Irány a kórház, oda való vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!