Akaratom ellenére befektethetnek 1 hónapra a pszichiátriára?
Egy 5 és fél éves kisfiú 28 éves anyukája vagyok. Párkapcsolati problémákkal küzdök, nem bízik bennem, sok sérelmet okoztam Neki. Nem akar velem lenni. Nem a gyerekem apukája.
Kirúgtak a munkahelyemről, teljesen kilátástalan mindenem.
Emberiségből nem hagy magamra, bármire szükségem van kereshetem. Ma reggel is beszélgettünk egy keveset. Én mindig ugyanoda lyukadok ki hogy szeretném rendbe hozni, bízzon bennem de a szavam=0.
Pszichológushoz jár, én az óvodapszichológussal szoktam beszélni. De betege lettem, nem tudom elképzelni az életemet Nélküle.
A fiam se ad erőt. Volt hogy borotvával "megkarcoltam" a kezeimet többször, sokszor meg akarok halni. Állandóan csak sírok. Nem tudom mit tegyek, gyűlölöm magam.
Önző vagy. Nőj fel. Ha Őt elveszítetted, tanulj belőle, és ne kövesd el ezt a hibát mással, Őt pedig, ha szereted, hagyd elmenni, ha neki az a jobb. Ne láncolj magadhoz valakit önzésből és "mert én szeretlek és nekem az a jó, ha te itt vagy".
Ez a karmolgatás is csak érzelmi zsarolás a részedről, figyelemfelhívás, hogy a párod menjen vissza hozzád, mert jajj, nélküle öngyilkos leszel.
Szégyelld magad, hogy fontosabb neked egy akármilyen rendes pasi, mint a SAJÁT GYEREKED.
Ne hazudj se magadnak, se a világnak: fontosabb a pasi. Ha nem lenne fontosabb, akkor nem hisztiznél így, és örülnél, hogy van egy gyereked, akivel törődhetsz.
Vagy elfogadod a kezelést, vagy magadtól mondj le a gyerekedről, mert lelki nyomorékká teszed szegényt az önzéseddel és önsajnálatoddal. Add olyan embereknek, akik megbecsülik, vagy érte menj pszichiátriára, kérj segítséget.
Döntsd el, mi a fontos neked, s mennyit vagy hajlandó megtenni a gyerekedért, ha már megcsináltátok. A fickó helyében még ennyit sem törődnék veled, de szerintem ő is a gyereket nézi.
Szedsz valamilyen gyógyszert? Ha még nem, akkor mondd, hogy ajáljon valamit és mondjuk szüleid felügyelete alatt kezdel szedni!
Azt pedig egyszerűen mond el, hogy nem szeretnél befeküdni.
Igenis fontos a gyerekem
Gyenge vagyok :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!