Honnan tudhatom, hogy autista vagyok?
Figyelt kérdés
Szinte minden tünet stimmel nálam,amelyek megnehezítik a szociális életemet,szóval nem kell elmagyarázni.Nagyon sok tevékenység van,amire képtelen vagyok és amik fogyatékosságra utalnak.Talán annyival vagyok másabb a többi autistától (már ha az vagyok),hogy én tartom a szemkontaktust az emberekkel,bár ritkán beszélgetek velük.(Nem is akarok).Már egészen kicsi korom óta visszahúzodok a társaságban,nem érzem oda valónak magamat.Nem tudom jobban megfogalmazni...Ezek a tünetek jelen vannak a mindennapjaimban és nagyon megnehezíti a dolgomat.Voltam kivizsgáláson,de a pszichológusok nem is figyeltek rám,semmi értelme nem volt.Így negatív lett az eredmény,és úgy érzem,hogy valamit rosszul csináltak.Több napig bent tartottak,de ahogy írtam,nem foglalkoztak velem.Honnan tudnám kideríteni,hogy tényleg autista vagyok? Ez az egyetlen betegség,ami 90%-ban megegyezik a személyiségemmel.2017. márc. 23. 14:29
11/14 A kérdező kommentje:
Ja,csak semmit nem állapítottak meg rólam.
2017. márc. 24. 15:03
12/14 anonim válasza:
Máshová küldtek. Ez azt jelenti, hogy nem az ő kompetenciájukba tartozik a diagnózisod. Ez így szakszerű. Engem is elküld a nőgyógyászom diagnózis nélkül, ha szerinte sebészeti problémám van. Az én (egyébként a Vadaskertben diagnosztizált autista) gyermekemet meg más pszichiátriákról küldték tovább azzal, hogy nem az ő kompetenciájuk.
Elmentél oda, amit javasoltak?
13/14 A kérdező kommentje:
Persze.Viszaküldtek oda,ahonnan a Vadaskertbe küldtek. xD
2017. márc. 24. 15:18
14/14 anonim válasza:
Ez csak szocfóbia, nyugi. Ebben szenvedek, és szóról ezek voltak a tüneteim, amiket leírtál, de már sokat javultam. :) Jelentkezz be pszichiátriára! Ha Pesten van lehetőséged rá, többet is tudok segíteni. Írj privit, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!