Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha nyílt pszichiátriai osztály...

Ha nyílt pszichiátriai osztályon öngyilkosságot kísérel meg valaki, mi a következménye?

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja, átvisznek zárt osztályra, és kikötöznek, de hallottam olyat is, hogy pár napig maradsz nyílt osztályon, aztán hazaengednek, ha látják, hogy okés vagy. Na most melyik a reálisabb? Csak kíváncsiság :)
2017. márc. 20. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
zárt osztály
2017. márc. 20. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom átviszik a boncterembe,hullaházba.Ha meg csak úgy viccelődős kedvében van akkor gondolom kiröhögik/lesajnálják/megvetik aztán átrakják remélem zártba.
2017. márc. 20. 19:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért néztem nagyokat, mikor valaki azt írta egy fórumon, hogy 4 napig megfigyelték, és utána mehetett haza.... :D
2017. márc. 20. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Zárt osztályra visznek. De az nem azt jelenti, hogy kikötöznek! Csak annyit jelent, hogy nem látogathatnak, nem mehetnek be hozzád. Csak a legközelebbi hozzátartozók vihetik be a cuccaidat.

Nyílt osztályon fogadhatsz látogatót.

2017. márc. 20. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Hátvha sikerül akkor patológia ha nem sikerül szerintem nem egyből zártosztály de előfurdul az is hogy egyből beviszik.
2017. márc. 20. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!