Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire hatékony a szorongás...

Mennyire hatékony a szorongás kezelése?

Figyelt kérdés
Olyan írjon aki már vett részt kezelésen, sajnos én is szépen érintett vagyok és még depressziós is vagyok, már olyan szinten hogy nem érzem jól magam sehol, mindenre félelemmel reagálok, ezek már nálam berögzött gondolatok, szóval a mentális életem nagyon rossz. Úgy érzem tudok vele együttélni, de hosszútávon aligha, mert azt érzem hogy lassan elfogy az energiám. Mit célszerű tenni a rossz gondolatok ellen, hogy ne gyötörjenek? De jó lenne ezeket elfelejteni.
2017. márc. 16. 22:55
 1/2 anonim ***** válasza:

A hatékonyság a terápiás módszeren, és a kliens együttműködésén múlik. Az, hogy milyen módszerű kezelést választasz, rajtad múlik, csak meg kell ismerni a lehetőségeket.

- relaxáció

- pszichoanalízis

- kognitív terápia

- hipnózis

- transzperszonális terápia

- integratív terápia

- egyéb terápiák

2017. márc. 17. 10:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Hatékony. Hogy mennyire? Kinek hogy. Súlyos generalizált szorongást nehezebb kezelni, terápiára nem motivált embert pedig egyenesen lehetetlen.

Nekem sokat segített a terápia, és bár néha még most is előfordul, hogy szorongok, de már messze nem olyan szinten, mint régen.

2017. márc. 17. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!