Házilag, hogy lehet kigyogyulni a szorongásból?
A hozzátartozók segítségére szükség van. Egyrészt hogy anyagilag támogassanak addig amíg saját jövedelemforrást hozol létre. Másrészt a létrehozásában is segítenek. Falun például erdőt lehet telepíteni ha van olcsó és mezőgazdasági művelésre alkalmatlan föld. Bár az sok év múlva hoz bevételt. A lehetőségektől függően a lakásod is kiadhatod és például szülőnél laksz. De volt amikor önellátó voltam a szüleim gazdaságában, és ott nagyobb úrnak éreztem magam mint egy idegen munkahelyen mérnökként. Mert elsősorban lelki nyugalom volt a köbön, meg hát szabadság is. Szóval némi találékonysággal elkerülhető az hogy egy munkahelyen kelljen stresszelni és szenvedni.
Vagy találsz egy otthonról végezhető munkát, bár erre nagy a kereslet és ha van is ilyen akkor azt mindig rokonoknak ajánlják fel a munkaadók.
Meg külföldi munkára is gondolhatsz, mert ha érzed hogy szabadabb légkörben vagy akkor nem jelentkezik a leírt probléma. Ismertem valakit aki szociális fóbiás volt, de kiment Ausztráliába kalandozni, feketemunkákat vállalt narancsszüreteken hogy a költségeit fedezze, vett egy kombit és abban aludt és megkerülte vele a kontinenst. És elmondása szerint el is felejtette hogy valaha idehaza szociális fóbiája volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!