Miért teszik tönkre orvosok más egészségügyi dolgozók, pszichológusok beteg emberek életét, egészségét?
A gyógyszeripar nagy marketing gépezet.Az orvosnak is van benne érdekeltsége,hogy gyógyszert írjon fel.Én jártam pszichiátriára,semmit sem használt a gyógyszer,és a legtöbb ember,akivel beszéltem,ugyanezt mondta+van akinél még a mellékhatások is fellépnek,tehát eggyel több problémát ad neki,nemhogy megszüntetné a betegség okát.De arra kellett rájönnöm,hogy még ha lelkiismeretes is az orvos,igazából nem tudja megoldani senki problémáját az illető helyett.Szóval mélymerülés,nincs mese,és szembenézni a félelmekkel.
Nálam a dokinő rendes volt egyébként,próbált megérteni.Ha valakivel szigorúak,az sem mindegy,hogy ki az illető,és milyen a szitu.Ha pl.Dr.Csernus lecsesz valakit,az nem véletlen,mert egy akaratgyenge kábítószeressel,vagy alkoholistával néha így kell beszélni.Azt mondja,meg akar gyógyulni,közben folyamatosan hazudik magának és a dokinak is.Ha nem adnak neki egy-két kijózanító "pofont" akkor csak üldögél tovább a saját sz@rában.
Persze vannak esetek,amikor kórházban pl.megverik,vagy megerőszakolják a betegeket.Az tényleg durva.Mindig vannak emberek,akik visszaélnek a lehetőségeikkel,márpedig az orvosok,ápolók is emberek.
sajnos nem értem én sem :(
Sajnos sok a rossz ,rosszindulatú ,gonosz irigy ember és azért teszik tönkre a másik ember életét ,hogy ne legyen jobb az övé sem :( szomorú hogy ezt kell hogy írjam
de az egészségügyi dolgozók 80%-ában nincsen empátia,megértés,együttérzés... :(
Sajnálom!
Nem tudom, az én életemet nem tették tönkre. Sok pszichiáternél jártam már, és egynél éreztem azt, hogy nem ért meg és nem hisz nekem, a többiekkel nem volt probléma.
Ja, és rajtam a gyógyszerek is segítettek. Meg az is, hogy nagyon meg akartam gyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!