Túlzott izzadás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szorongás hatására folyton izzadok, amit érzékel a környezetem is. Fogdossák az orrukat, kinéznek, s emiatt még jobban szorongok. Engem nem zavarna az izzadásom, ha nem járna kellemetlen szaggal... nem tudtok valami jó tippet, hogy hogyan tudnám a kellemetlen szagot megszüntetni? Használok izzadásgátlókat, használtam exodort, antisuodoricát.. nem jók.
Senki sem akar barátkozni velem.
Segítsetek.. kérlek :(
2017. márc. 1. 14:28
2/4 anonim válasza:
En nagyon tomenyen szoktam sprevel befujni a honaljam. Es az kb par oraig elfedi az izzadas szagot. Aztan bemegyek a mosdoba es ujra fujok. Egyebkent keruld a hagymat meg a nagyon eros illatu eteleket mert atut a borodon. 20/l
3/4 anonim válasza:
Szia!En is igy vagyok vele, nagyon kellemetlen tud lenni. Zsalya teat szoktam inni naponta 2x, szornyu az ize, de abszolut megeri!:D Mar fel eve hasznalom, de 1 het utan eszreveheto lett, hogy sokkal kevesbe van jelen a kellemetlen szag. Bar az eletmodom is sokkal egeszsegesebb azota, folyamatosan iszom ezt a teat es csak sportolasnal veszek eszre jelentosebb izzadast. Remelem hadznos tanacsot tudtam adni!:)
4/4 anonim válasza:
Az izzadtságnak a bélgázoktól van kellemetlen szaga. A táplálkozásra kell jobban ügyelni hogy ne gázasodjon a belekben! Kerülni kell az agyon tartósított kajákat, és alaposan meg kell rágni minden ételt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!