Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Túlzott izzadás?

Túlzott izzadás?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy mindig izzad a hónaljam. Akkor is ha nem csinálok semmit. Nagyon zavar mert így nem tudok felvenni olyan ruhákat amiket szeretnék. Az összes létező dezodort kipróbáltam már és egyik se használt. Annyiban segít hogy nem vagyok izzadság szagú. Fontos lenne ha orvosolni tudnám mert nem sokára szallagtűzőm is lesz és nem szeretném ha a fehér ing alatt látszódna az izzadás folt.
2015. okt. 6. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:
ettől nem fog a problémád megoldódni,de egy alkalomra,a szalagtűződre jó lesz.pár hónapja láttam berkivel egy forgatást a tv-ben,amikor hogy ne látszódjon az izzadságfolt az ingén,beragasztottak mindkét hóna alá egy intim betétet,ami felszívta
2015. okt. 6. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!