Szeretem nézni mások szenvedését. Miért?
Kérlek segítsetek! Az a baj, hogy egyszerűen élvezem, ha valakit szenvedni látok. Én magam képtelen vagyok bárkinek is fájdalmat okozni, de nézni imádom, még ha csak megjátszott (mondjuk filmbeli) szenvedésről van szó. Előbb ment a tv-ben egy film (ha esetleg valaki nézte, tudja miről beszélek) lábonlőttek benne egy fiatal lányt. Élveztem, ahogy szenved, sír. Az ilyen jeleneteket többször is visszatekerem.
Én nem akarok ilyen lenni.
Ha ez valami betegség, akkor el tudnék érni egy szakembert.
Köszönöm a válaszokat!
Perverzió, szadizmus.
Ha magadnak okozol fájdalmat az is élvezettel tölt el ? Próbáld ki egyszer és képzeld a szenvedőket a te helyedbe.
Na mindegy, nem vagyok szakember, de ez legalább, jó, hogy ártani nem akarsz másoknak és felismerted ezt a "defektedet". Szerintem látogass meg egy pszichológust és beszéljetek erről.
#1 De a szadisták okozni szeretnek fájdalmat, nem nézni (tudtommal)
Rendben, akkor beszélek valakivel. Jó lett volna tudni, hogy mi lehet ez, de se baj, majd ott kiderül.
Szadista: Mások kínzásában vagy szenvedésének szemlélésében beteges élvezetet találó.
Szóval nem feltétlen kell okozni.
Amíg másoknak nem ártasz, addig nem. Viszont ha pl valakinek baleset következtében eltörik egy csontja, te pedig ahelyett, hogy segítséget hívnál, csak nézed, ahogy szenved, az már rossz.
Keress fel egy szakembert. Mi itt a gyakorin nem tudjuk megmondani, hogy ez miért alakulhatott ki nálad, de egy szakember segítségével rájöhetsz.
"valakinek baleset következtében eltörik egy csontja, te pedig ahelyett, hogy segítséget hívnál, csak nézed, ahogy szenved"
Nem, ilyenről szó sincs, azonnal segítek bárkinek, ennyire azért nem beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!