Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hány éves kortól ajánlott a...

Hány éves kortól ajánlott a végleges lézeres szőrtelenítés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítenétek? A 12 éves unokahúgom elkezdett szőrösödni és nem tudja mihez kezdjen vele. Én a végleges lézeres szőrtelenítést ajánlottam neki, de nem tudom hány éves kortól lehet ezt elkezdeni...Ti tudtok ezzel kapcsolatban valamit? Szerintetek mennyi idősen praktikus a végleges szőrtelenítést alkalmazni?

2017. febr. 21. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szerintem borotvát meg borotva habot használjon vagy gyantát ajánlanám neki.Amúgy meg "18 év alatt kizárólag írásos szülői beleegyezéssel végzünk végleges szőrtelenítés kezelést.".
2017. febr. 21. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is szokjon hozzá a gondolathoz, hogy a felnőtt léttel együtt jár a szőrzet, és sok testi változáson fog még keresztülmenni. Nyugtasd meg, hogy mindenkivel így van, nem kell megijedni.

Szerintem felesleges ilyen fiatalon drasztikus megoldásokat keresni, drága kezelésekre járni. Lehet, hogy csak pár pihéről van szó, amit mások észre sem vesznek.

Ha nagyon zavarja, a kozmetikus által végzett gyantázás, az epilálás vagy hideggyanta a legjobb, a borotválástól csak megerősödik a szőr.

Én 14 évesen kezdtem epilálni a lábszáramat és a hónaljamat, máshol nem volt szükség rá még évekig.

2017. febr. 22. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha hormonális baja van és erős, sűrű a szőrzete, akkor megértem hogy aggódik. Magamból kiindulva, én sokáig nem tudtam hogyan szabaduljak meg ettől és rettenetesen szégyenlőssé váltam, nyáron is csak hosszó nadrágban voltam hajlandó utcára kilépni. Mivel a tini korom óta vagy 20 év eltelt, rájöttem a megoldásra, amit magam találtam ki és azoknak a lányoknak tudom ajánlani, akik hasonló cipőben járnak. De ezt akkor, ha kb. olyan erős és sűrű a szőrzet, mint egy férfinál, vagy egy szőrösebb fiúnál! Nekem sötét, hosszú és vastag, sűrű. 3asával vannak a szőrtüszők egymás mellett, elég nagy szívás, hormonzavaros is vagyok ezt hozzá teszem.

Szóval, amit lehet csináln:

Veszel egy férfi! nullásgépet, azzal leszeded a szőrt, majd férfi! borotvával átmész mégegyszer rajta. Vannak bőrnyugtató krémek, azokat használni kell, meg a borotvahabot sem árt! A női nullásgép számomra semmit nem ér, csak tép, ugyan ez a női borotva, össze vissza karcolta a bőrömet, úgy néztem ki utánna mint aki falcolja magát :/ szóval férfi borotvát vegyél, a nőin van védő rész és az többet árt mint használ. 36 éves vagyok, van már ilyenekben tapasztalatom és ezt tudom javasolni. A végleges szőrtelenítés lenne a legjobb dolog, de rettenetesen drága! A szülők nem biztos, hogy ki tudnának több százezret ezért nektek fizetni!

2017. febr. 22. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés miért a mentális egészség kategóriában van ... 12 évesen még gyerek. Lézerkard kellene lábamputációra.
2017. febr. 23. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!