Hany eveskortol ajanlott a szortelenites?
Figyelt kérdés
Aszortelenites kortol fugg vagy sem ? Ha nem akkor mitol fugg a szortelenites ? Mikor kell elkezdeni ?2016. máj. 18. 20:20
1/5 anonim válasza:
Nem kortól függ.
Akkor kell elkezdeni, ha már szőrösödsz, és zavar.
2/5 anonim válasza:
kb. 14-16 éves kortól, de inkább attól függ mennyire szőrös az illető. Ha sok, dús fekete szőrzete van akkor korábban, ha kis szőke pihék csak akkor akár később is.
3/5 anonim válasza:
Szép is lenne ha 14-16 tól! 12 éves lányok közül már senki sem szőrös,mert mindenki leszedi. (láb,hónalj,bikinivonal,van aki kart is.)
4/5 anonim válasza:
Semmi köze a kornak ehhez, ha szőrös valaki és zavarja akkor szőrtelenít, akármilyen korú.
5/5 anonim válasza:
Nem korfüggő, ha zavarja az illetőt a szőr, leszedi és kész. Én 12 évesen még nem gondoltam ilyenre, mert nem voltam szőrös :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!