Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem akarok elaludni, mert nem...

Nem akarok elaludni, mert nem akarom a holnapot?

Figyelt kérdés
Igazából minden nap így vagyok, kivéve hétvégén. 18 éves fiú vagyok. Érettségizek, de csak jövőre. Félévkor is megbuktam matematikából. Nem tudok átlendülni rajta, nem értem a matekot. Felmentést nem tudok szerezni. Szinte minden tantárgyból amúgy is 2-es vagyok. Előtte szakmán voltam 3 évig sose tanultam. Így most érettségizni nekem nagyon megterhelő, és máshol jár az agyam teljesen, nem tudok tanulni. De tudom ha abbahagyom nem sok lehetőségem van az életben. És rengeteg célom van, álmom. Holnap megint iskola, megint túl kell élnem az órákat, szerencsére bízom hogy nem hívnak ki felelni. Mit tehetnék? Stresszes vagyok, ideges, szorongok, minden bajom van. Köszönöm ha elolvastad és írsz hozzá.
2017. febr. 19. 22:40
 1/3 anonim válasza:
Ismerős a dolog. Csak nekem 2 éve tart. Ja és 14 vagyok. Engem a doki pánikbetegség gyanujával pszihologushoz küldött 1 hónapja (még nem kaptam időpontot) lehet neked is jót tenne
2017. febr. 19. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ha már évek óta nem készülsz rendesen órákra akkor nagy valószínűséggel az alapismereteid is hiányosak. Márpedig ha ez így van, akkor nem tudsz mire építkezni. Sajna nem csak "túl kell élni" az órákat, hanem rendszeresen tanulni az aktuális anyagat és pótolni az esetleges hiányosságokat. Erre én is csak 11.-ben jöttem rá, az első két gimis éveimet ellébecoltam szinte semmi tanulással, így most itt állok érettségi előtt eléggé hiányos alapokkal..
2017. febr. 20. 21:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Így van ahogy mondod, az alapismereteim is hiányosak. Nem tudom tartani a tempót...
2017. febr. 21. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!