Van valami oka, hogy a depresszió mindig reggel tör az emberre?
Ahogy lemegy a nap és jön az éjszaka, mint valami vámpír, nő az energiám és már-már a világot megváltanám, reggel meg alig bírok kimászni az ágyból és halálvágyam van.
Mi az oka, hogy a depresszió reggel tör az emberre?
Nem feltétlen hogy nem alszol eleget.
Hajnali kettőkor feküdtem le, másnap hétkor keltem, azzal a tudattal, hogy ma megyek mozizni a barátommal, nem voltam fáradt.
Este 10kor feküdtem le, 7kor keltem, alig bírtam kimászni az ágyból, suliba kellett mennem...
Ha a munkahely vagy bármi olyasmi váltja ki, ami nap közben van, akkor azért érzed reggel, mert közeledik a rossz...
Nekem pont fordítva van.
12 év után hagyott el a párom, nagyon egyedül vagyok, lelkileg, anyagilag, fizikailag a padlón vagyok, és az esték + a hétvégék a legrosszabbak. Én várom a reggelt, hogy munkába mehessek, hogy emberek között legyek, ne agyaljak a problémáimon állandóan. Ahogy közeledik a délután, egyre rosszabb a tudat, hogy jönnöm kell haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!