Tudnátok ajánlani olyan antipedresszánst, ami vény nélkül kapható, mégis hatásos?
Olyasmit keresnék ami gyorsabban is hat akár, nem veti vissza a libidót, tehát mondjuk úgy nem letaglóz, hanem valóban a kedvet tudja a javítani.
Tudom, nem ez a megoldás, de most át kell segítenem magam egy nehéz időszakon.
27 éves vagyok, férfi
Semmilyen antidepresszáns nem kapható vény nélkül.
Ha tényleg olyan rosszul vagy, elmehetsz pszichiáterhez, írhat föl neked. Az antidepresszáns nem taglóz le, hanem a hangulatot javítja, szerintem a nyugtatókkal kevered (mint a Frontin, Xanax). Libidócsökkenést okozhat mellékhatásként, de olyankor annyi a teendő, hogy szólsz a pszichiáternek, és lecserélitek egy másik fajtára.
Antidepi nincs vény nélkül. És ne keverjük a nyugtatókkal, meg a nyugtató hatású cukorkákkal.
Egyébként sem biztos, hogy ez lenne való neked, azért ez nem ilyesmire való, hogy: "át kell segítenem magam egy nehéz időszakon"
Én 10E forintért vettem 200 kapszula orbáncfű kapszulát, ugyan az a ható anyag mint a Remotivba, napi 2 kapszulát szedtem az 600mg orbáncfű. 5 hét szedés után leálltam vele, mert még erősebb lett a szorongásom mint előtt, mellékhatást nem tapasztaltam. Most hogy leálltam újra minden a régi azaz maradt a depresszió.
Hát egy próbát megér, omega 3-at ajánlom + magnézium és c-vitamint potlás, na meg legyen jó a táplálkozásod.
Esetleg napi 1 óra biciklizés is sokat tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!