Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek a vérnyomás...

Mit tehetek a vérnyomás problémáimmal?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok.2 alkalommal is mérte orvos a vérnyomásom először nagyon magas aztán alacsony értéket mondott . Kb fél éve sokat szédülök azt hittem azért mert nem ittam elég vizet de amikor nagyon ideges voltam valamikor ugyan csak szédültem fájt a fejem és vérzett az orrom szóval egyértelművé vált az ok . Sportolni sportolok és igyekszem rendesen táplálkozni de ez nem változtat semmin. Mit tehetnék még?
2017. febr. 8. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Elmész kivizsgáltatni magadat.
2017. febr. 8. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Kezdj el relaxálni, jógázni, vagy csak a természetben túrázni és rendezd a gondolataidat. Mi nyomaszt? Stresszelsz, idegeskedsz valami miatt?
2017. febr. 8. 23:33
 3/5 A kérdező kommentje:
igen elég stresszes vagyok de nem igazán tudok ezzel mit kezdeni
2017. febr. 8. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Iktasd ki a stressz legfőbb forrásait. Tanulj meg meditálni. Fordulj pszichológushoz.
2017. febr. 9. 01:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Otthon kellene mérned pár napig, naponta 3szor, és felírni az értékeket, lehet magas a vérnyomásod és kezelni kell.
2017. febr. 9. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!