Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez depresszió? Ha igen, akkor...

Ez depresszió? Ha igen, akkor kit keressek meg elsősorban?

Figyelt kérdés

Már egy ideje nem érzem jól magam. Ha a barátaim, családtagok között vagyok, akkor még elmegy. De amikor haza érek és elkezdek gondolkozni az életemen egyszerűen elsírom magam. Teljesen kilàtástalannak látom az életem, nincs semmi motivációm, hiszen ha valamibe belekezdek arról tudom, hogy rosszul fog elsülni. Reggel nehezemre esik kikelni az ágyból és amint haza érek annyira álmos vagyok, hogy vissza is fekszem. Próbáltam ezen változtatni, de nem tudok. Vannak napok amikor alig van étvágyam. De van olyan is, hogy fokozott étvágyam van. (Régebben mindig rendszerezett volt az éttrendem.)

Bármi próblémám van, màr nem viselem olyan jól mint régebben. Most már kis apróságokon is elkezdek sírni, régebben pedig szinte soha nem sírtam és nem érdekelt, ha valami rosszul sikerül. Nagyon sokszor gondolok öngyilkosságra, és az egyetlen ami visszatart az a családom, nem akarnék nekik fájdalmat okozni azzal, hogy saját magamban kárt teszek.

Mit lehetne ez ellen tenni? Én nem akarok ilyen lenni! Változtatni szeretnék, minnél előbb, mert én is tudom, hogy ez így nem mehet tovább.

2017. febr. 8. 21:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy pszichológust meg lehet próbálni:)
2017. febr. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!