Abbahagyhatom a szedését?
Figyelt kérdés
Tiagert szedek (antipszichotikum) 18 napja, ma már nem vettem be, nem érzek semmit. Azért hagyom abba, mert nagyon rosszul vagyok tőle és korán fekszem tőle hajnal 2kor már ébren vagyok, de addig legalább 2x felébredek2017. febr. 1. 15:53
1/4 anonim válasza:
Mire szeded? Nem szabad ilyen gyorsan abbahagyni, lehet még be se állt rendesen. Ha le akarsz jönni róla, szólj a kezelőorvosodnak, Ő egy gyógyszercserét fog végrehajtani, de addig is, szedjed! Fokozatosan kell róla lejönni, mert durvább mellékhatásai is lehetnek. Nem érzel semmit, egy hét után is alig fogsz, ilyen gyorsan gyógyszer nem tud kiürülni a szervezetedből.
3/4 A kérdező kommentje:
szedek xanaxot is, pia miatt kell, de már van akaraterőm lerakni az italt, meg nem vedeltem annyira, hogy ez kelljen :(
2017. febr. 1. 18:06
4/4 anonim válasza:
Hát pont a 2.hét a legrosszabb általában. 4 hétig várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!