Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az alábbi gyógyszerekről...

Az alábbi gyógyszerekről mennyire nehéz leállni?

Figyelt kérdés

Olanzapine 15 mg

Escitil 10 mg

Rivotril 0,25 reggel, 0,25 este

Régebben magasabb dózisban kaptam őket.

Sokat híztam, mióta ezeket szedem. Kb. 12 kg-ot. Ezt szeretném leadni, csak úgy gondolom, gyógyszerek mellett nem fog menni. Olyan írjon, aki ért ehhez.

2017. jan. 31. 17:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

6-os vagyok megint. Azért írok megint,mert ahogy látom,van kis fogalomzavar,mert egy súlyos depresszió az nem rosszkedv,hanem brutális rosszullét,éjjel-nappal.

Ezekre az illegális drogok nem azért nem jók,mert éppen nem múlasztanák el pillanatnyilag,hanem mert egyrészt a mellékhatásaik(pl,kokain után a másnap,vagy amfetamin indukált pszichózis),másrészt meg tiltottak,de leginkább nagyon addiktív mind.És hosszú távon egy antidepresszánssal ellentétben súlyosbítják az állapotot,a gyorsítók legalábbis teljesen biztosan,de pl . a cannabis is parás. Nem jó ez az összehasonlítás szerintem.

2017. febr. 1. 16:21
 12/19 anonim ***** válasza:

én saját tapasztalatból beszélek és nekem bevált. a kokaintól semmilyen elvonás nincs, az amfetamin pszichotikus mellékhatásai, pl 18 napos ébrenlét után, egyetlen nap alvás után nyomtalanul eltűnnek. egyedül a heroinnak vannak fájdalmas elvonási tünetei, de csak! ha tíz napnál hosszabb ideig használják egyhuzamban.

3 éven keresztül voltak hónapok, amikor 2-3 gramm amfetamint használtam egy héten, 2-3 hetente egy hét 1-2 gramm heroinnal, majd tavaly december-január között pár hét napi 2-3 gramm kokainnal.

minden, de semmi sem egyfolytában. és nem, nem elnyomják a tüneteket, hanem megszűntetik. 2 évnyi kísérletezés után jutottam el oda hogy tök jó, de már nincs szükségem rá.

Ha öt év alatt nem segített, és még mindig valami mást akarsz szedni hogy elnyomja a tüneteket, akkor már gyaníthatnád hogy senki ember fia nem tudhatja, érzeheti tenálad jobban hogy mi az, ami segít neked.

a gyógyszeripar nem a gyógyulásból él, hanem a kezelésből. a boldogtalan embereket pedig könnyebb irányítani. nem orvosok tiltották be a dolgokat, hanem politikusok, azért ezt ne felejtsük el.

2017. febr. 1. 16:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia Máktea,de Te nagyon valószínű nem vagy klinikai értelemben depressziós,mint pl.én. Az tudod mivel jár?Nem tudsz felkelni,mindentől rosszul vagy,enni,aludni sem tudsz.

Ezekre nem jók az illegális szerek,pl.amfetamin jó,de emeli a vérnyomást,a társadalom elutasítja,illegális. A lassítók nem segítenek,és mind nagyon addiktív.Kokain az jó lenne,kis adagban,de drága,és az is emeli a vérnyomást,meg illegális.

És az is fontos,hogy ne euforizáljon egy szer,mert ki dolgozna,ha 200 forintért lehetne kokaint kapni?

Gondolj bele mi lenne a társadalommal ha ez történne.

2017. febr. 1. 16:55
 14/19 anonim ***** válasza:

pedig volt amikor 3 centért kaptál 3 deci coca-cólát 250 mg kokainnal, amikor a kendert olcsó dohánypótlékként füstölték, a heroint pedig gyerekeknek adták hasmenés ellen. a metamfetamint tartalmazó pervitint 1988-ig recept nélkül árulták németország patikáiban, a kendert, kokaint és heroint pedig a 40-es évek végén tiltották be. nagyjából akkor, amikor belendült a vegyipar és minden féle addig ismeretlen anyagot elő lehetett állítani, fillérekért.

a varázsgomba pl. bizonyítottan hatásos a depresszió ellen, hollandiában majdnem minden sarkon lehet kapni.

valószínűleg az illegalitás miatti magas ár biztosítja, hogy ne "csak ebből álljon az ember élete". de az, hogy ártalmas és méreg, nem igaz - és gyakran pont azok maradnak le róluk, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá.

2017. febr. 1. 17:47
 15/19 anonim ***** válasza:

A kokain brutálisan túl van árazva. A termelési költség százszorosát kérik el érte, és csak azért ilyen drága, mert így is megveszik, akkor miért árulnák olcsóbban? Ez a gazdagok szere.

Az amfetamin meg nem károsabb az alkoholnál, kb. azonos erősségűek. Az a hátránya, hogy szüneteket kell vele tartani, kb. 7 nap kihagyás kell hozzá, hogy a következőnek olyan hatása legyen, mint az előzőnek.

2017. febr. 1. 19:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyógyszer attól, hogy legális és társadalmilag elfogadott nem kevésbé veszélyes mint illegális társai. Egy csoportba tartoznak abból a szempontból hogy az idegrendszerben fejti ki hatását. Kinek a xanax társadalmilag elfogadottan kinek a heroin megbélyegezetten. Függőséget okoz mind a kettő és az összes többi. Nagyon kevés olyan emver van aki hosszú távon ezeknek a fogyasztását konrollálni tudja. Legtöbbször ezek csak tüneti kezelést nyújtanak. Az adag emelése elkerülhetetlen mert a szervezet mindig megszokja az adott mennyiséget és hatástalanná vállik.
2017. febr. 2. 00:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Kokain túlárazva?

Múltkor vettem valamit, aminek 600000 Ft volt kilója. Valami vattacukor.

2017. febr. 2. 08:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Jaj már. Eleve két külön dolog az addiktív benzodiazepin minden fajtája(controlled C),mint egy antidepresszáns(not controlled). Úgy összekeveritek a fehér zoknit a pirossal,hogy nem igaz. Ezek az antidepresszánsok gyógyszerek,nincs belőle high érzés,meg flash,meg ilyenek,ez a különbség.Hosszú idő alatt hatnak(3-6 hét),nem kell dózist emelni jellemzően egy év múlva sem. Egy v 2 szem bevételénél max. a rosszullét jön,az viszont gyakran.Nagyon kínlódó,szenvedő betegeknek fejlesztették ki,arra való,nem szerelmi bánatra.

A másik,hogy az amfetamin nem erősebb a piánál. Nem?

Dehogynem. Eleve meg sem érzi az ember a vodkanarancsot begyorsítva,pusztít mind a kettő,az egyik 10 év alatt a másik meg 30-40 év alatt.

2017. febr. 2. 09:42
 19/19 anonim ***** válasza:

[link]

Plusz alkoholról lejönni is nehezebb. Pl. ha egy kemény alkoholistától egyik napról a másikra megvonják az adagját belehal. Az amfetaminnál ilyen nincs.

2017. febr. 2. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!