Az idegrendszeremmel van baj?
tavaly nyár közepén történt velem, hogy éjszakai műszak közben amikor autót vezettem, hirtelen erősen megszédültem és félre is álltam a kocsival, aztán hívtunk mentőt...sose volt még velem ilyen, ezért megijedtem, azt hittem stroke-om van.. ez az egész állapot kb. 10 másodpercig tartott de korábban sose volt velem ilyen..aztán a kórházban sok vizsgálatot elvégeztek.. (koponya ct, vérvétel, vérnyomás, stb) semmi eltérést nem találtak...nem is jött elő utána néhány napig az érzés.. aztán több nap múlva ismét éjszakai műszakban történt ugyanez, ugyanígy.. de akkor már éreztem előtte valami furcsát a fejemben.. még bele is csengett közben a fülem és ismét nagyon megijedtem... na ekkor elmentem vagy 3 hét táppénzre, és pihenésem alatt elég sokat futottam, sportoltam, és ekkor nagyon jól éreztem magam.. nem is volt semmi ilyen tünetem... aztán visszamentem melózni és szépen lassan jöttek ilyen-olyan tünetek.... pl. rossz közérzet..aztán a stroke, vagy a szívinfarktus tünetei.. szinte ugyanazok a tünetek. vagy ez.. vagy az.. egyszerre mindkettő nem volt ... utánaolvasgattam a pánikbetegségnek... valóban ezek a tünetei is lehetnek... mostanában előszokott jönni ilyen olyan tünet, de olyan erős szédülés nem... amikor egy kis tünet előjön akkor általában megijedek és jön sorra a többi.. egyre jobban kedzek rájönni, hogy inkább akkor jönnek a tünetek, amikor fáradt vagyok (pl. éjszakázás után, vagy 5km erőltetett séta után,, vagy főleg súlyzós edzések után... mintha az idegrendszeremet nagyon megerőltettem volna és amiatt.. ha nem mozgok semmit és kipihent vagyok akkor nem szoktak jönni a tünetek. kezd nagyon idegesíteni ez az egész.. szervi bajom valószínűleg nincsen... 28 éves vagyok és sose volt szervi bajom... nem iszok alkoholt, nem cigizek, szinte mindig csak ásványvizet iszok.. elég sok folyadékot megiszok egy nap.. sportolok... azt még megemlítem, hogy nyár közepétől mivel átkerültem egy másik műszakba ott jobban szorongok mint előtte... aztán barátnőm felköltözött pestre egyetem miatt, de még együtt vagyunk... és a sportfogadáson is idegeskedek mostanában sokat... a munkám is elég stresszes.. nagyon sok felelősség van rajtam...
röviden összefoglalva: pánikszerű tüneteim vannak főleg miután súlyzós edzést végzek (általában mindig a nap végére vannak a tünetek) amikor fáradt vagyok éjszakázás után...
Köszönöm annak, akinek volt türelme elolvasni. remélem kapok néhány választ! köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!