Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szorongásos, pábikrohammal...

A szorongásos, pábikrohammal járó betegségből van végleges kiút?

Figyelt kérdés

Az érdekel engem, hogy meglehet-e teljesen gyógyulni belőle, miután az ember letette az antidepit.

Élhet-e majd teljes életet gyógyszerek nélkül? Vagy ez egy örök körbe-körbe játék?

2017. jan. 19. 08:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az, hogy magadnak okoztad és el is tudod mulasztani, az hatalmas tévedés. Nálam a szüleimmel való kapcsolatom, a gyerekkorom a kiváltó oka és bár már 23 èves vagyok, most lettem tőle beteg. Fontos megérteni, hogy nem mi okoztuk ezt magunknak.

Annak, aki azt gondolja, hogy csak szedd össze magad, nem kívánom, hogy átéljen olyan pánikrohamokat, hogy azt gondolja közben, nem akar tovább élni...

Ez nem egy megfázás, amiből jó esetben 5 nap múlva kilábalsz akkor is, ha nem látott orvos, vagy nem szedtél gyógyszert.

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2017. jan. 20. 10:18
 12/12 anonim ***** válasza:

De, el kell keserítselek, attól, hogy a kiváltó oka megvan, attól még magadnak okozod,és Te is tudod elmúlasztani. Tudom,miről beszélek, ugyanúgy jártam,mint Te.

Csak a végén dolgozni sem tudtam és tanulni tőle. Gyógyszert egyetlen szemet szedtem a felírt Rexetinből, halluztam tőle mindenfélét, egy az egyben dobtam a kukába az egész dobozt.

Hogy mi segít? Önismeret, önfegyelem, jóga, meditáció, bármi,ami az agyad és az idegrendszered egy nyugodt szintre helyezi. Ezekhez viszont pokoli kitartás kell és akaraterő. Nekem ÖT évembe telt. Előtte TÍZ évig küszködtem,gyötrődtem.

Egyik napról a másikra jutottam arra a pontra,amikor vagy eldönthettem, hogy beledöglök, vagy lesz egy vízióm, hogy márpedig nekem ennél az életnél jobb jár és jobb kell.

Tudom,hogy ez nagyon happyendnek hangzik,nem az.A mai napig stresszhelyzetben pánikrohamom van,de már nem olyan súlyos, mint évekkel ezelőtt. És alig vagyok 27 éves,szóval hidd el,megvannak a magam tapasztalatai ezzel kapcsolatban.

Sok sikert!

2017. jan. 21. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!