Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van velem ez? (Hosszú)

Miért van velem ez? (Hosszú)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Téli szünetben mindig sokáig maradtam fent kb. reggel 5-6. Azóta nem tudok normálisan aludni. Ha el is alszok nagy nehezen akkor felébredek mindig éjszaka, nehezen alszok vissza stb. A suliban nagyon sok haverom van , mindig jól éreztem magam de mostmár kedvem sincs ott lenni. Szédülök, émelygek, rossz a közérzetem és beszélni is alig van kedvem, étvàgyam is alig van.. A háziorvosom felírt fél 0,25-ös Xanaxot amit biztos nem fogok beszedni mert nagyon sok rosszat hallok róla sőt 17 évesen szerintem a legkevesebb szükségem van rá. Mindig egy jókedvű, humoros fiú voltam de ebben az utóbbi 1 hétben semmihez illetve a családomon kívül senkihez sincs kedvem. Valami ötlet mitől lehet ez?
2017. jan. 11. 16:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és a vérképemet is megnézték már és jó volt az eredmény..
2017. jan. 11. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán felborult a belsőórád. Vissza kell szokni a rendes alváshoz, MagneB6 jót tenne, ha csak nem hallottál, arról is valami rosszat.
2017. jan. 11. 16:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Szedem a magne b6-ot de még nem nagyon tapasztaltam változást.
2017. jan. 11. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld ki a xanaxot, ez nem kortól függ. Nem mondom, hogy ezzel élj ezután, de egy próbát megér. Nyugtató ás szorongást oldó hatása révén, segíthet vissza vergődni a rendes kerékvágásba.
2017. jan. 11. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
lefekvés előtt fél óràval szoktad bevenni? Az elalvást segíti, ha nem nézel vibràló felületet 2-3 órával lefekvés előtt, és veszel egy forró fürdőt. Ami nekem be szokott válni, hogy unalmas dolgokat olvasok közvetlen elalvás előtt. (mondjuk recept könyvet, matek tételeket, jogszabályokat, töriatlasz évszàmait, nyelvtanszabályokat vagy csak helyesírási kézikönyvet) Ha úgy érzem fáradok folytatom, mikor háromszor kell elolvasni egy mondatot, na akörül hagyom abba.
2017. jan. 11. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!