Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió illetve stressz...

Depresszió illetve stressz kezelése?

Figyelt kérdés

Van egy egészségügyi gondom ami miatt nem lehet családom.Mind ezt pár éve tudtam meg 20 évesen.Elég nehezem tudom ezt feldolgozni.Igazából nem is nagyon tudom fezt feldolgozni.Azóta sokkal ingerültebb vagyok ami kihat a mindennapokra és a munkámra is.Próbálom fejben ezt korrigálni,de sokszor nem megy.Apróságokon feltudom magam húzni.Mind ezt tetőzni,hogy külföldön élek elég messze az otthonomtól és nagy a honvágyam.Haza menni sajnos nem tudok még látogatóba se.

Van valami gyógyszer ami jó erre?

2017. jan. 9. 05:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem lehet csaladod? Olyan nincs.
2017. jan. 9. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Potemix Forte
2017. jan. 9. 07:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet.Nem vagyok alkalmas a családalapításra.
2017. jan. 10. 04:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Magyarazd mar ezt el legyszi, mert fogalmam sincs mire gondolsz.
2017. jan. 10. 07:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem tudok teherbe ejteni egy nőt.

Nincs élő sperma vagy mi.

2017. jan. 11. 00:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Es akkor mi van? Feltalaltak mar a spermadonort is meg az orokbefogadast is, sot elvehetsz egy kisgyerekes anyukat is.

Siman lehet csaladod.

2017. jan. 11. 06:52
 7/7 A kérdező kommentje:
De saját véremből sose lehet gyerekem.Ezt meg sok nő nem igazán tudja elfogadni egy kapcsolatban.
2017. jan. 12. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!