Tegnap este elhatároztam, hogy befejezem utam, és elég mélyen húztam végig a pengét a csuklómon.... Vártam, néztem, ahogy folyik a vérem, és boldog voltam, hogy végre elmegyek innen....
De nem jött össze, mert lassan megalvadt a vérem, kicsit szédültem, de más nem történt, csalódott lettem.... :/
Valaki esetleg egy biztosabb módszert esetleg a gyógyszeren kívül?
Nem igaz, hogy nem lenne valaki akinek fájdalmat okoznál ezzel a tettel. Azzal, hogy te elmenekülsz az életből, tönkretennéd az övéket.
Az öngyilkosságot nem hiába hívják így. Megölsz egy emberi lényt, megfosztod a szeretteit tőle.
2017. jan. 6. 21:04
4/10 anonim válasza:
Elsőnek pszichológus de ha az kevés pszichiáter muszály lesz.
2017. jan. 6. 21:16
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs senkim, akinek hiányoznék
2017. jan. 6. 21:25
6/10 anonim válasza:
Na jó. Komolyan gondoltad, hogy ez a kérdés ide való ahol kiskorúak is olvasgatnak? Dehogy. Hisz öngyilkos akarsz lenni, és ha ebbe belegondoltál volna nem lennél önző. Már bocs. Nagyon remélem hogy mindenki tisztában van azzal hogy aki erre a kérdésre válaszol bűncselekményt követ el mert öngyilkosság elősegítésének minősül. Kérdező itt egy tanácsot fogsz kapni mindenkitől. Kérj segítséget. Járj terápiára és tegyél érte hogy jobb legyen. Minden ember életében van kilátástalan helyzet de megoldandó feladatok mindig lesznek. Valami pozitív mindig akad.
2017. jan. 6. 21:32
7/10 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdést tettem fel... Nem fogok segítségért fordulni senkihez, a pszichológusok meg végképp nem érdekelnek
Azért köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 6. 21:39
8/10 anonim válasza:
Akkor másban nem tudunk segíteni. Te döntésed. A kérdés gáz. Lehet, hogy pontos választ kapsz és be is jön viszont az itt vâlaszoló életben maradó embertársad lehet börtönbe kerül mert segített abban, hogy megöld magad. Ha kiskorú tinilányka vagy mégjobban megszopta ha pl anyud feltöri a gépet miután tepsibe összekaparva elszállítanak. Ott lesz hogy itt kaptál tanácsot miközben nyíltan kifejezted szándékodat. Most dönts ahogy akarsz de mások ne vállaljanak már feleløsséget és bírósági ügyet mert épp eltávozni készülsz.
2017. jan. 6. 21:47
9/10 anonim válasza:
Akkor ha már úgy érzed, hogy semmit nem ér az életed, legalább segíts másokon. Menj el önkénteskedni, dolgozz azokért akik rossz helyzetben vannak, hogy ők soha ne jussanak el oda ahol te vagy.
2017. jan. 6. 21:50
10/10 anonim válasza:
Utolsó az önkéntes segítő nem rossz ötlet. Viszont szerintem a kérdezőnek kéne egy ilyet felkeresnie. Egy olyan embert aki átélt hasonlót és talált megoldásokat ès most teljes életet él. Embereken segíteni az tud aki magát már helyrehozta és tud érdemben tanácsot adni. Vannak ilyen csoportok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!