Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak egy kis eligazításra és...

Csak egy kis eligazításra és vagy magyarázatra lenne szükségem. Tudom hogy eltérő vélemények vannak de akkor még is mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Az egész dolog kb 1 éve kezdődött amikor öngyilkossági kísérlettel intenzív osztályra kerültem ahol 1hetet töltöttem és utána hazajöttem a diagnózisok bipoláris zavar bár akkor még nem voltam nagykorú (most már az vagyok). Előtte is voltak késztetéseim az öngyilkosságra, gyógyszer függőségre, félig meddig kezelhetetlen agresszióra l amiről szüleim is tudtak és járatták pszichológushoz. Na de az utóbbi kísérlet után jártam jó pár pszichológushoz, pszichiáterhez de az érzés ugyanaz maradt, volt eközben egy olyan pszichiáter is aki azt mondta hogy semmi bajom nincs.

2017. jan. 2. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt a legjobban az ezzel foglalkozó orvosok tudják, őket kell megkérdezni. Bármit is írnak utánam a hozzászólók, ne higgy nekik, látatlanban nem lehet még hozzávetőleges diagnózist sem adni.
2017. jan. 2. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Remélem nem azt várod, hogy mi diagnosztizáljunk néhány sor alapján. Érdemes kikérni több szakember véleményét. Az nehezen hihető, hogy semmi baja nincs egy fiatalembernek, akiben többször felmerül az öngyilkosság gondolata, és meg is próbálja.
2017. jan. 2. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Látom, a személyiségzavar volt a kulcsszó.

Én kimásoltam Döme László Személyiségzavarok c. könyvéből két táblázatot. Az egyiknél nagyon kivonatolva összesítve vannak a különféle személyiségzavarok ismérvei, a másik pedig megmutatja, hogy az egyes ismérvek melyik személyiségzavaroknál fordulnak elő.

Te ismered magad, gondold át, hogy illik-e rád valamelyik:

[link]

[link]

2017. jan. 2. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Labilis érzések üldöztetés érzés öngyilkossági kesztetesek indokolatlan agresszivitás
2017. jan. 2. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Most látom, hogy picit elmosódottak, mert az oldal felnagyította. Az alábbiaknál az 'eredeti kép letöltését' választva élesebbek (bár picit kisebbek) lesznek a képek:

[link]

[link]

2017. jan. 2. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezek alapján akkor látod, hogy mik vonatkozhatnak rád (hisztrionikus, borderline és esetleg antiszociális). De ezek csak sejtések, ezek alapján nyugodt szívvel senkit nem szabad/lehet besorolni sehová, csak körülbelüli támpontokat adnak. Szakember által elvégzett komoly tesztsorozatok és beszélgetések után lehet csak pontos diagnózist felállítani.
2017. jan. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!