Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol tudnék autista lányokkal...

Hol tudnék autista lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

16/F

Több mint valószínű, hogy Asperger-szindrómás vagyok, tehát 100%, hogy én sem vagyok teljesen ""normális"" (no offense).

Fogalmam sincs miért, de sokkal szívesebben ismerkednék egy autista lánnyal barátnőszerzés gyanánt, mint egy 'nem autistával'.

Hogy ez miért van arra több magyarázat is lehet, de konkrétan fogalmam sincs..

Több mint valószínű, hogy mivel nekem is vannak bajaim, ezért nem érezném magam jól egy nálam 'épebb' csajjal, inkább egy nehezebb helyzetben lévővel próbálkoznék (utálok én lenni az, akire a több figyelmet kell fordítani, de szeretek 'másokkal foglalkozni' (ez elég hülyén hangzik)).

A kérdés tehát adott, hol tudnék ilyen lányokkal beszélgetni?

Tudom mi az autizmus, tehát elég nagy hülyeség már maga a kérdés is, nemhogy az elképzelés, hogy egy autista lánnyal élek boldog életet, de valószínűleg úgysem fognak tudni lebeszélni róla, ezért inkább elébe megyek a dolognak. :D

2016. dec. 28. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mindenki más, ezért könnyen lehetséges, hogy egymás idegeire mennétek. Szóval elég sok ilyen lányt meg kellene ismerned, hogy megtaláld a hozzád illőt.
2016. dec. 28. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Én egy nem diagnosztizált autista nő vagyok. Létezik magyar nyelvű autista fórum, ha ismerkedni szeretnél, gyere fel: asperger.hu

Lehet, hogy társat nem fogsz itt találni, de az emberek nagyon jó fejek, barátokat lehet, hogy szerezhetsz, vagy legalább jókat beszélgethetsz.

2016. dec. 29. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!