Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok idegbeteg az...

Miért vagyok idegbeteg az elmúlt hónapokban?

Figyelt kérdés
Nem bírok magammal,mindenkit csak szidok,mindenkit utálok,nem tudok aludni,ököllel ütöm a falat!!!!!!!! Régebben is volt ilyen,de csak pár napig tartott ez az idegbetegség,azokban a napokban edzettem,mostanára ha ideges vagyok,megfogok egy kétkezes súlyzót ráb...szok 30 kgt,aztán azzal edzek legalább 45 percig,rohadtul fáj a hátam,de még mindig idegi alapon van a dolog,nem tudom miért vagyok ilyen,nem bírom már magamat se elviselni.Folyton az jár a fejemben,hogy meg kéne ölnöm valakit,de nem akarok börtönbe kerülni.Pszichológus írt föl valami csepegtetni való valamit,azt mondta attól jobb kedvem lesz,nyugodtabb leszek.DE NEM ÍGY LETT!!! 2 hónapja szedem,már 2 hét után hatnia kellett volna.Nem tudom mit tegyek,tele vagyok dühvel,amit nem tudom hogy adjak ki magamból,alkohol sem segít.Mit tudnék tenni,mielőtt szétverek valamit????????????????????? Válaszokat előre köszönöm.
2016. dec. 27. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, de meg tudod adni a nevét annak a gyógyszernek amit szedsz?
2016. dec. 27. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondta meg senki.
2016. dec. 27. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Először is, hogy hogy nem tudod mit szedsz?! Másodszor pedig nem lehet gyógyszer, mert pszichológus ajánlotta. A pszichiáter az orvos, a pszichológus még mindig bölcsész, nem írhat fel semmit.
2016. dec. 27. 15:49
 4/4 A kérdező kommentje:
3# Akkor nem tudom. :D De nem is nagyon érdekel...
2016. dec. 27. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!