Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rengeteg stressz okozhat...

Rengeteg stressz okozhat depressziós tüneteket?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején.. Barátnőm mostanság érettségi előtt teljesen begolyózott. Mindig aggódik, nem látja a jövőjét, folyton rossz a kedve, ingadozik a hangulata, még velem is szakított 2 hete, de most megint összejöttünk. Ő attól fél, hogy bipoláris zavara van, és bele is lovallja magát. Nyugtatóteával tud csak elaludni.

El fog ez a depresszió-dolog múlni nála, ha lement az érettségi, igaz?

2010. máj. 2. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:

nyugi persze!

adj neki kis időt és teret!

én amikor érettségiztem tiszta idegbeteg voltam, úgy éreztem mindent elfelejtettem, aludni? haha nem is tudtam csak a tételek jártak a fejemben, meg hogy mi lesz ha megbukok meg ilyenek

aztán 3.8-al leérettségiztem és már 2 napra rá nevettem az egészen.

ugyan ez a depi volt rajtam az ötödéves vizsgáknál is.

mind kettőnél pánikroham jött rám, úgy indultam be a vizsgaterembe. de aztán amikor már bent voltam úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz

hidd el, ha túl lesz rajta (persze a szóbelin is mert az a legnehezebb szóban bizonyítani a tudásod)

visszakapod a régi jókedvű barátnődet!

ilyenkor nagy türelemmel kell lenni mert nagy nyomás alatt van! sok szerencsét neki és neked is:D

2010. máj. 2. 19:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattál! Köszönöm a jókívánságokat, én is valami ilyesmire gondoltam, és mondogatom is neki, hogy ahogy az első 2 nap lemegy, elkezd majd megnyugodni, de nem hisz nekem.. Ma egész nap hozzámbújva feküdt, és sírt. Vigasztalgattam, simogattam, kedveskedtem neki, még virágot is kapott, segítettem ahogy tudtam. Remélem megjavul :)
2010. máj. 2. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!