Rengeteg stressz okozhat depressziós tüneteket?
Kezdem az elején.. Barátnőm mostanság érettségi előtt teljesen begolyózott. Mindig aggódik, nem látja a jövőjét, folyton rossz a kedve, ingadozik a hangulata, még velem is szakított 2 hete, de most megint összejöttünk. Ő attól fél, hogy bipoláris zavara van, és bele is lovallja magát. Nyugtatóteával tud csak elaludni.
El fog ez a depresszió-dolog múlni nála, ha lement az érettségi, igaz?
nyugi persze!
adj neki kis időt és teret!
én amikor érettségiztem tiszta idegbeteg voltam, úgy éreztem mindent elfelejtettem, aludni? haha nem is tudtam csak a tételek jártak a fejemben, meg hogy mi lesz ha megbukok meg ilyenek
aztán 3.8-al leérettségiztem és már 2 napra rá nevettem az egészen.
ugyan ez a depi volt rajtam az ötödéves vizsgáknál is.
mind kettőnél pánikroham jött rám, úgy indultam be a vizsgaterembe. de aztán amikor már bent voltam úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz
hidd el, ha túl lesz rajta (persze a szóbelin is mert az a legnehezebb szóban bizonyítani a tudásod)
visszakapod a régi jókedvű barátnődet!
ilyenkor nagy türelemmel kell lenni mert nagy nyomás alatt van! sok szerencsét neki és neked is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!