Ez nem tudom mitol volt de nagyon megijedtem szerintetek mi lehet ez? Panikroham vagymi? Elore is bocsi kocsit hosszu lett.
Figyelt kérdés
Tegnap ultunk bent egy helyen baratnoimmel es 1 fiuval aki csak a baratunk. Aztan az exemmel most sokat beszelgetunk es csomoszor uhra akarta kezdeni meg persze en is ezert amikor tudunk tallakozunk de sajnos mindig csak ugy tudunk h masok is ottvannak az o haverjai vagy az enyemek es tegnap ugy lett volna h felmegyek hozza de nem volt kedvem vagy nem mertem. Es ezert kicsit paraztam h mi lesz ha ossze talalkozunk. Szoval ultunk bent es vele beszelgettem h hova jojjenek stb...csak h o azt mondta hvalamikor majd jonnek oda hozzank de azt nem mondta na mikor ezt a temat lezartuk es elkoszontunk utana en elkezdtem remegeni aztan hanyingerem lett allandoan lehajtottam a fejemet hatha ugy jobb ugy egy kicsit jobb is lett de nagyon durvan remegetem szinte a hanyas es az ajulas szintjen voltam. Aztan kitalaltuk h akk menjunk ki a friss levegore es keressuk meg oket. Mikot komentunk kezdtem jobban lenni de mikor baratnom elkezdte h menjunk oda ahova alapbol ok hivtak minket megint szarul lettem. Utana bementunk egy helyre es kb 1 ora mulva el is milt aztan keso este mentem haza es mikor hazaertem megint szarul voltam. Es csak annyit tudtam csinalni h levrnni a cipomet es bedolni az agyba es elkezdtem sirni zokogni es alig birtam abba hagyni. Fogalmamsincs h mi volt ez. Ja es plusszba levegot se kaptam. Meg ugye mikor elkezdodott ez az egesz a labam is ugy jart egyszeruen nem birtam leallitani. Tobbiek is mondtak h nagyon szarul nezek ki. Aztan este mar csak fekudtem semmire nem voltam kepes. Meg marciusban egy szakitas utan voltak ilyen tuneteim kb 2 honapig h amikor meglattam vagy hallottam az illetorol hanyingerem lett es elsirtam magamat es az ajulas szintjen voltam. De ennyire meg sose remegetem. Jarok pszichologushoz iden aprilis ota. O azt mondta h szorongasaim vannak. De ez nem lehetett szorongas ami tegnap tortent mert nagyon durva volt.2016. dec. 17. 10:28
1/3 anonim válasza:
Az volt pedig, lehetett enyhébb pánikroham is (mert sajna van ennél rosszabb is).
2/3 anonim válasza:
Ez egy enyhebb panikroham volt, a szorongas egy formaja.
3/3 anonim válasza:
Pedig az volt, egy "szép" pánikroham. Nincs semmi ami érdekelne a partnerkapcsolatokon kívül,hogy egy szakítástól, találkozástól való szorongás ilyen látványos pánikrohamokat vált ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!