Megőrültem? Ez normális?
Sok mindenen mentem keresztül az utóbbi években, de viszonylag stabilan helyre jöttem.
A gond azonban egyre nagyobb a fejemben. Olyan beteges gondolataim vannak, amiket borzasztoan nehezen tudok elhesegetni. Néha azt érzem, hogy páran gonosz tervet szőnek ellenem. ,,Leszoktam" a vagdosásról, de néha előszedem a kis készletem és mikor nagyon ki vagyok készülve előszedem őket, szorongatom, de nem vágok. Rettegek a sötétben, van hogy azt érzem valaki van a sarokban és arra vár, hogy elaludjak és bánthasson. A gond itt pedig azzal van, hogy volt már, hogy azt hittem, én magam állok a sarokban. Abszolút zárójeles megjegyzés, elméletileg pánikbeteg is vagyok.
Mi a baj velem?
Dolgozni kéne...
Majd ha reggel 6-tól este hatig tartó 2 kezi munka után beesel az ágyba amint hazaértél akkor majd megszűnnek az efféle problémáid.
(Nem trollkodásból írom) próbáld ki.
#1, szégyellem. Az interneten könnyebb úgy leírni, hogy nem tudja senki, hogy ki vagyok.
2, egyenlőre még iskolába járok. De köszönöm, így is kellően fáradt vagyok.
Nem ismerem, de majd utána nézek.
Egyébként elég aktív vagyok. Napi 8-9 órám van az iskolában, sportolok és amúgy is egy örökmozgó vagyok. Ezek a gondolatok pedig ilyenkor is rám törnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!