Miért van az hogy Magyarországon még mindig kuruzsláslásnak számít a hipnózis?
Illetve itt m.o-n csak 45-50+ osokat érdekli és a "hivatásos" hipnotizőrök is megmaradtak a tv2 ezo tv szintjén.
Külföldön (Anglia, Francia.o Amerika) tök elfogadott ez és nem arra mennek a kinti emberek hogy lehúzzák az embert hanem ha kell akkor ingyen is vállalják a dolgot (nem senkit nem erőszakolnak meg vagy rabolnak ki transz közben) és a kor osztály is jóval lent van és nem Bözsi néni akar magának lelki társat keresni mert már klimaxol.
Szomorú hogy egy normális embert se találok akivel beszélgethetnék ebben a témában mert aki mégis beszélgetne erről annak máris a kassza gép csilingelése cseng a fülében.
túl van misztifikálva ez. még mindig fél a magyar nép ettől ez a hsz-ed en is látszik. megrekedtünk a : "nézd hipnózis közbe be tudom fektetni az alanyt 2 szék közé"
kerestem mindenhol erről embereket akivel lehet picit szabadabban beszélgetni ebben a témában de olyanokat mondanak el miket már könyvekből én is tudok vagy "gyere be egy ülésre (20000 FT+) és beszélgethetünk. hát köszi nem .__.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!