Ha valaki elkezd antidepresszánst szedni, tud dolgozni járni az első hetekben vagy tényleg annyira nehéz elviselni a mellékhatásokat, hogy szabit kell kivenni?
Szia!
Jaj de jo, hogy irtal, akkor hozzad fordulok ha nem haragszol. En is szorongasra kaptam csak Sertadepit, de a hatoanyag ugyanaz. Egy hetig felet kell szednem most vagyok az 5ik napon de este kell bevennem , viszont utana ugy erzem felrobban az agyam, es tok nyugtalan leszek, egesz ejjel nem tudok aludni. Az etelt egyaltalan nem kivanom alig eszem azota.A doki azt mondta nagyon izgaga leszek, de ezt meg nem vettem eszre. Ezek a mellekhatasok el fognak mulni?? Koszonom szepen a valaszod.A szorongasom viszont mar teljesen elmult, ill. nem erzem.
9-es hozzászóló vagyok,szintén szertralint szedek.
Nekem kellett 2 hónap,mire jól lettem.Első 2 hét hasmenés,izgatottság(enyhe),furcsa közérzet volt. Aztán egyre kevesebb mellékhatás ahogy a hetek teltek. De 25 miligrammal kezdtem,aztán kb.1 hónap múlva tudtam szedni a 75 miligrammot.
Szedtem néhány féle antidepit,mind közül a szertralin vált be legjobban,aki szorong,nincs ereje,rosszul van,azoknak elő választás. Több véleményt hallottam,a többségnek jó.
Még mindig 9-es.
Kedves 11-es:(xd ezek a számok)
Reggel jobb szedni az elején a szertralint,mert aktiváló hatású.Ha beveszed,kb. 7 óra múlva éri el a véredben a max. értéket,így a délutáni bevétel az elején álmatlanságot okoz sok embernél.
Később mikor beáll az állandó vérszint,ennek nem lesz már jelentősége,akkor már mehet bármikor.
Az álmatlanság(tapasztalatből írom) egy hónap múlva szűnik meg teljesen.
Sziasztok! Én Yarocent (mirtazapine) kaptam, erről van vkinek tapasztalata?
Eddig 3 este vettem be, hatását még nem érzek.
Első este durva volt, 10 másodpercig sem tudtam egy helyben megmaradni, pedig 2 szem Xanaxot kell szedni mellé.
Azt mondta a doki, mindkettő altat, de annyira kényszeresen forgolódtam, hogy aznap kellett mellé még egy altató, így 4 gyógyszerrel aludtam el.
2. és 3. nap már nem volt ilyen, elaludtam rendesen.
Xanax reggel is kéne 1 szem, ma vettem be, de egész délelőtt tiszta kómás voltam munkahelyen, ezt nem engedhetem meg magamnak, szóval holnap reggel nem akarok X-ot bevenni.
Miért kell az reggel is?
Örülnék, ha erről is írna tapasztalatot, aki ismeri, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!