Sürgősen szükségem lenne hangulatjaítóra. SZTK pszichiáter felírja első találkozásra? Nem lenne időm és kedvem kezelésre járni.
Közeedik a vizsgaidőszak, de olyan mély depresszióba estem, mint korábban soha, és képtelen vagyok tanulni. Ráadásul nehéz szakra járok, tehát lesz ahogy lesz alapon nem fogom abszolválni vizsgákat, ezért gondoltam tűzoltásként gyógyszerre.
Nagyon jól tudom, hogy mi a bajom, miért kerültem ilyen állapotba, és azt is tudom, hogy egyelőre ezen nem tudok változtatni, mert nem csak rajtam múlik a dolog.
Szóval pszichiáter írna fel nekem gyógyszert?
Akkor tudhatnád, hogy a bogyók hatása sem egy-kettőre alakul ki, akár 6-8 hét is lehet, míg hatni kezd, és először csak a mh-ok jelentkeznek 1-2 hétig. És nem minden esetben írnak fel ambulánsan, valamikor be kell feküdni gyógyszerbeállításra.
Ha a harmadéven túl vagy, akkor nem akkora para, meg lehet csinálni depressziósan is (tapasztalatból beszélek).
Másodéves vagyok sajnos. Nemigen szokták annyira komolyan venni, hogy befektessenek gyógyszerbeállításra, ahogy az utolsó is mondja, nem ez a tpipkus.
Mindegy. Akkor megpróbálom legalább kettesekkel túlélni a vizsgákat :((
úgy tudom, hogy orvosis diákigazolvánnyal adnak ki gyógyszert, de lehet csak felsőbbéveseknek, szóval megpróbálhatod vagy kérdezz meg egy felsőbbévest!
de egyébként eddig 4 pszichiáternél voltam és mindegyiküknek első dolga volt, hogy gyógyszert adjon, viszont az antidepiknél tényleg az van, hogy 2-3 hét után hat, de lehet hogy nem bírod szedni a mellékhatások miatt vagy semmilyen hatással nem lesz rád és akkor jöhet egy másik fajta, persze lehet, hogy mázlid lesz és elsőre olyat kapsz, ami használ :) sok sikert! :)
Nem adnak ki gyógyszert, ahhoz recept kell, ahhoz meg pecsétszám, amit diplomáig nem kapunk. Ráadásul az antidepit szakorvos írhatja fel, vagy szakorvosi javaslatra háziorvos.
Én nem szedek bogyót, nekem be kellett volna feküdnöm, nyilván a szuicid késztetések miatt, amik fokozódtak volna a gyógyszerszedés elején. Szóval maradt a pszichoterápia. De alapból is szerettem volna pszichoterápiára járni a gyógyszer mellett is.
Szerintem ne szedj semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A gyógyszer méreg! Felejtsd el!
Több kárt okoz, mint amennyit segít!!!!!! Szedd össze magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!