Lamolepből 200 mg naponta sok egy borderline személyiségzavarosnak?
Figyelt kérdés
Kérem,olyan írjon,aki ért is hozzá,de megkérdezem holnap az orvosomat.2016. dec. 11. 11:29
1/7 anonim válasza:
még mit szedsz mellé? Személyiségzavarra nem is étem minek írnak fel lamolepet amikor az epilepsziásoknak vagy bipoláris betegenek való hogy kiegyensúlyozza a hangulatukat. A dózist te érzed hogy sok e. Vanna mellékhatások? Nem álmosít nagyon a gyógyszer, vagy nem érzed tompábbnak magad? Mert ha igen akkor valószínűleg sok ez az adag neked!
2/7 A kérdező kommentje:
azért adnak,mert durva hangulatingadozásaim vannak.borderline-ra is szoktak adni,csak kevesebbet,mint bipolra.nem álmosít,csak memória-vagy figyelemzavarom van,de nem biztos,hogy ez gyógyszermellékhatás.antidepresszánst szedek mellé.
2016. dec. 11. 18:09
3/7 anonim válasza:
Én bipolárisra kapom. Annyi a mellékhatása, hogy miután beveszem, fél óra múlva kiüt. Nem egy jó dolog, de maga a gyógyszer hatásos nekem.
4/7 anonim válasza:
Én is azt kapom, 150 mgot naponta, annyi, hogyha éjszaka véletlenül felébredek és elkezdek sétálni, összeesek, annyira kiüt hosszú órákra, szívesen elhagynám, rossz, hogy ilyen pirulán élek, de legalább nem okoz hízást...
5/7 A kérdező kommentje:
Komolyan?Engem semennyire nem üt ki.
2016. dec. 12. 13:51
6/7 anonim válasza:
3-as vagyok. Tényleg kiüt, elalszok tőle, belassulok, ezért nem mindegy mikor veszem be.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor az szerintem túl nagy dózis neked.Nekem semmi bajom tőle.
2016. dec. 17. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!