Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szokjak le a beteges...

Hogyan szokjak le a beteges gondolataimról?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta szeretem a horror filmeket,de az utóbbi 2-3 évben már túlzottan oda vagyok érte.Suliban sokat unatkozom,ezért gondolkodok és azt képzelem,hogy megölök valakit vagy engem vernek halálra.Szexuálisan felizgatnak ezek a gondolatok,a vér látványa is örömet okoz,ennek hatására vagdosom magam (mostanában egyre kevesebbet).Sokszor képzelem azt ebédelés közben,hogy amit eszek az emberi hús.Mai napig is nézek minden halállal/bűnténnyel kapcsolatos dolgokat,erre használom a tor browsert és csak olyan filmeket töltök le,amire azt írják,hogy gyomorforgató,persze mindenkinek más a gyengéje.Attól félek,hogy meghallja valaki a gondolataimat,ezért meg akarom szűntetni a horror iránti vágyam,így is sokszor azt tervezem,hogy megölöm azt a fiút,aki tetszik.Pszichológushoz jártam évekig,de értelmetlenül.Mit tudnék tenni,hogy legalább egy értelmes gondolatom legyen?!
2016. dec. 9. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
és mit mondtak?milyen diagnózist kaptál?
2016. dec. 10. 22:24
 12/16 A kérdező kommentje:
11# Semmi értelmeset :D A dokik se normálisak...
2016. dec. 10. 23:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok,mik lehetnek azok a nem értelmesek.
2016. dec. 10. 23:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha csaj vagy akkor kissé vékony és nem olyan magas. Még a 20-as évei elején vagy 20 alatt egy kicsivel. 2-3 évvel. Esetleg 4-el. Kényelmesen érzed magad a ruháidban. Van alakod és szép az arcod ám belül vad vagy. Kell számodra egy aura ami erősebb nálad de egyben tiszteli a tiédet. Igazam van?
2016. dec. 21. 18:01
 15/16 A kérdező kommentje:
14# Bárcsak így lenne :D De nem.És ne találgass.Ez nem jó játék.
2016. dec. 22. 01:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, engem kiherélhetsz
2019. márc. 24. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!