Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez most mi? Személyiségzavar,...

Ez most mi? Személyiségzavar, szexuálisszavar, vagy valami egyéb.

Figyelt kérdés

Lényeg röviden:

Szüleim szexmániások voltak/azok. Apám emellett agresszív is volt. Soha nem tudtam felvenni a versenyt a szexszel, így mindig én voltam az, aki "útban volt".

Mivel eléggé szégyelltem a dolgot, így hazudtam. Mára úgy érzem, mint ha a személyiségem darabokban heverne, s csak a hangulatomtól függ, hogy épp milyen jövőt álmodok magamnak, hogy viselkedek.

A legdurvább az egészben, hogy emellett szexuálisan is zavart vagyok. Vannak szó szerint "meleg" illetve "heteró" napjaim. Ezek pedig keverednek. A hétköznapi életben persze "döglött" vagyok.

Ezzel lehet valamit kezdeni? Vagy így 22 évesen már késő?

2010. máj. 1. 03:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Amit írtam az igaz (sajnos).

2010. máj. 5. 00:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Nagyon együtt érzek Veled. Ez estben keress pszichoterapeutát, aki lelki békédet segít megteremteni.

A terápia a múltat vagy a jelen körülményeket képtelen megváltoztatni, természetesen, de a hozzá fűződő érzelmeidet igen.

Úgy vélem, mindenképpen segítségre szorulsz, beteg lelkű és végtelenül önző szüleid nagyon elbaltázták életedet. Ha a keresőbe beírod, hogy integratív pszichoterapeuta, találsz gyógyítót. Sajnos, ezt a gyógymódot az egészségügy nem támogatja. Csak magánrendelés van, és az árak nagyon különbözők.

Ha harmonikus és szeretetteljes és egészséges életre vágysz, valahogy előteremteni muszáj a költségét.

2010. máj. 5. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:
ha meleg vagy, meg hetero, azt nem befolyásolja semmilyen külső tényező! ÍGY SZÜLETTÉL
2010. máj. 5. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Föltehetek néhány kérdést?
2010. máj. 5. 19:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves 18:49!

Szerintem figyelmesen olvasd el a válaszaimat...

"Föltehetek néhány kérdést?"

Igen, elvégre ezért írtam ki a kérdést...

2010. máj. 6. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!