Bordis vagyok mégis boldog párkapcsolatban élek, vélemény? (többi lent)
Nehéz gyerekkorom volt, ide vezethető vissza minden betegségem. Többek között borderlinet diagnosztizáltak nálam és tudom, hogy ez mit jelent más emberek szemében. Kiszámíthatatlan, beteg, manipulatív senkinek tartanának. Az orvosok sorra küldtek el, amikor segítséget kerestem. A párom mégis kitart mellettem már 7éve és én úgy érzem nagyon boldogok vagyunk. A nehézségek, amiken keresztülmentünk nem elhidegítettek minket egymástól, hanem megerősítették a kapcsolatunkat.
Nem tudom pontosan miért, de kíváncsi vagyok, hogy az embereknek mi a véleménye egy olyan párkapcsolatról, ahol az egyik fél mentális betegséggel küzd?
22/L
Borderes vagyok, már 4 barátnőm hagyott el, a mostani pedig szülői nyomás hatására van a szakítás szélén. Ha elveszítem Őt és képtelen vagyok Őt visszaszerezni, azonnal keresnem kell egy lányt, aki belémszeret és emiatt Belészeretek és életünk végéig szeretjük egymást. Nem maradhatok egyedül, mert pánikszerűen rettegek a magánytól és extrém súlyos intenzív szeretethiányom van.
27/F
9 szociálpedagogiát végeztem, ma-t, de nem dolgozom a szakmában.
Nehéz gyerekkorod volt, ez a baj, nem a borderline.
Volt egy,párkapcsolatom egy intézetis fiúval, ő egyáltalán nem értette az érzelmeket. Egyszerűen fogalma sem volt róla, hogy mikor bánt meg valakit és nem is érdekelte. Neki semmilyen diagnosztizált pszichés betegsége nem volt.
Emiatt írtam, hogy nem jó, magunkra venni ezeket a címkéket, lehet valaki "nem normális" címkék nélkül is.
Nekem a legtöbb pszichológusom azt mondta semmi bajom (a depresszión, pánikon kívül), egy közülük tippelt egy személyiségzavarra, utánanéztem egyáltalán nem illett rám a leírás, pedig bevállaltam volna, mindig szerettem volna valami konkrétumot magammal kapcsolatban.
A lényeg van egy jó párkapcsolatod, örülj neki, becsüld meg, legyél empatikus és a többivel ne foglalkozz, nem törvényszerű, hogy borderline-osnak ne legyen kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!