Depresszió ellen szedett gyógyszer okozhat végleges impotenciát? 29F
Figyelt kérdés
Tehát, ha szedem mondjuk fél évig és utána úgy döntök, hogy elhagyom, akkor előfordulhat ilyesmi, hogy utána is merevedési / libidó zavaraim lesznek?2016. nov. 28. 22:30
11/12 anonim válasza:
Szia Kérdező utolsó vagyok. Hagyjad azt a vackot,az gáz.
Mármint a valdoxan.Felviszi a ggt -t a fenébe.Nem is használ.Ami 1-2 hónapon belül rendbetesz az a szertralin,vagy fluoxetin vagy fluvoxamin. Ezek a májat nem terhelik negyedannyira sem mint a valdoxan,ráadásul sokkal hatásosabbak szorongásra,depresszióra. Nekem szexuális mellékhatása sincs a szertralinnak amit szedek.Mondjuk ezeknek amiket írtam lehet ilyen amig szeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!