Psychopata? Milyen fajta? Masnak is volt ilyen a kozeleben?
Nem tudom, hova sorolni remelem valaki raismer:
-A jo szandek mogott igazabol art. Ajandekban ad, de azzal kart okoz tevutra vezeti az embert.
-Tudja mi a kiszemelt aldozatanak gyengepontja es ott tamad szavaival.
-Mindent megkerdojeleztet a masikban, elbizonytalanit.
-Onmagat ostobanak tunteti fel, hogy megjobban elfedje valodi enjet azt hiszem.
-A hatam mogott egeszen mashogy viszonyul hozzam, mint szemelyesen, ezt elszolasokbol lehet eszrevenni, mikor masokkal beszel, megis nem egyertelmu, mintha csak szotoredekek lennenek pl: lemajmozik, vagy turhazik egyet es azt mondja ez voltal te, alig eszrevehetoen.
-Allandoan tereli a szot, felbeszakit, a temahoz abszolut nem tartozo dolgokkal.
-Logikatlan gondolkodasaval kikesziti majd oruletbe kergeti a masikat.. mintha direkt csinalna
-Megjelenik mintha joszandekkal jonne, viszont a megjegyzesei es stilusa miatt lerombolja az embert motivaciojat, eletkedvet hetekre.
-Mindent amit megoszt az ember eredmenyt otletet elgondolast vele azt, lenezi lekinyinyiti hibat keres benne ha nincs kreal ra, ha vitaba keveredik vele az ember azonnal tereli a vitat, egesz mas dolgokkal egyik pillanatrol a masikra..vagy tovabb folytatja a logikatlan erveleset
-Paranoia a termeszetes dolgoktol, allat, noveny bakteriumok.
-Paranoia a rendoroktol, az ellenorzesektol, allando aggodalom minden miatt...
-Furcsa megmagyarazhatatlan viselkedese jon ra, olyan mintha rohama lenne, es osszeborulna a vilaga, azt hiszi hogy elrontott valamit kozben semmi nem tortent.
Olyankor az az erzese az embernek, hogy becsavarodott, barmilyen ostobasagra kepes.
-Neha latni rajta hogy van egy masik arca is
-Konnyen iranyithato paprikajancsi csicska szolga papucs anyamaszony katonaja, es volt egesz eleteben
-Veszelyes dolgokat szemrebbenes nelkul cselekszik pl: Kocsigyorsitas mikor eppen arrol van szo hogy nem kellene gyorsabban menni, vagy nemtorodom mikor sthill van a kezeben, es a masik adja ala a fat.
Olyan mintha barmikor levagja az ember ujjait, es azt mondja hat baleset volt...szoval lazan vesz olyan dolgokat ami felelosseggel jar, veszelyes masikra nezve, minden mast pedig tulzott ovatossaggal kozelit meg. Mikor sietni kene mert helyzet van akkor 0-aval megy, mintha szorakozna..
Felesleges muaggodast szineszkedik, olyankor mikor egyaltalan nem fenyeget veszely...
Ugy erzem ez az ember nagyon karos ram nezve, megis ra vagyok szorulva, es azt erzem o miatta alakultak negativan a dolgok. Lehet hogy megbabonaz? Vagy velem van a baj? Minap beolvastam neki, es mikor mondtam, hogy kezdek tole felni visszakerdezett ,,felni, tolem,, ? es olyan arcot vagott amit 20 ev alatt egyszer sem csinalt meg, legalabbis nem lattam eddig. Ugy mosolygott mintha nem nem is o lett volna.. Annyira nem felek, de tudna artani eleg sokat, mert nagyon beferkozte magat a bizalmamba viszont o semmilyen bizalmat nem ad nekem, hiaba harcoltam erte... Es ez is aggaszt, falrahanyt borso, barmit mondok neki. Mintha teljesen mas sikon menne tudatosan, mikor rolam van szo, mintha eppen buntetne valami miatt de nem korbaccsal hanem lassu tettekkel.. Jah es konnyen sertodik idegeneknek, viszont nalam latszolag nem, meg akkor sem mikor tudatosan megbantom. Olyan mintha elraktarozna a dolgokat es kesobb eloveszi mint municiot, illetve okot amiert a hadjaratat viszi.. Szoval mi ez ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!