Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kinek mi volt a depresszióba...

Kinek mi volt a depresszióba a legmélyebb pont?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 19:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
És nálatok mi váltotta ki?..én is azt érzem, hogy "felesleges ember" vagyok...csudabogárnak, lököttnek tartanak MINDENKI a családomtól is ezt kapom....reménytelenséget érzek...és sokszor gondoltam a halálra...fura, mert amúgy félek tőle...de mégis.Volt olyan időszak, amikor azt éreztem, hogy tuti meg fogok halni, még cigánykártyát is vetettem magamnak és a halál jött ki...tudom, hogy baromság és sem előtte sem utána hozzá sem nyúltam
2010. ápr. 29. 14:47
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem volt kimondva,hogy ez depresszió,de én annak hittem.Igaz,pszichushoz sem mentem vele,mert 1 év alatt sikeresen megoldottam a problémáimat.A legmélyebb pontja ennek az átmeneti időszaknak az volt,amikor egy ismerősömnek megírtam,hogy vége,az eredményeimet senki nem értékeli,fáj mindenem,nem szeretek élni!!Persze azóta már másképp gondolkodok.MEGFUTAMODNI A PROBLÉMÁK ELŐL KÖNNYEBB,MINT MEGOLDANI ŐKET!
2010. ápr. 29. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak megoldhatatlan problémák. Erről még nem hallottál? Pl. halálos betegség. Azelől hiába menekülsz. Lehet választani, könnyebben, saját kezedtől halsz, vagy kibírod a kínszenvedést.
2010. ápr. 30. 00:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem biztos h mindenki a megoldhatatlan problémák elöl menekül,lehet h csak nem érzi magát értékesnek illetve nem érzékeltetik vele h semmivel sem kevesebb az összes többinél.Vannak ilyenek is akik problémák elöl menekülnek az később megoldodható de vannak olynok akik csak szorongak és azért.A szorongásról meg tudni kell h nem tudjuk az okát (és ez a legrosszabb benne)mert ha már tudjuk az félelem és az már megoldható!probléma elöl én sosem menekültem csak azért esetleg h ne legyek másoknak az útjában.
2010. máj. 1. 13:19
 15/21 anonim válasza:
14:47-es, nekem is ez volt a gond. Én is kísérletben voltam a legmélyebb ponton, kiakartam ugrani a tizedikről. Igazából engem nem fogadtak el az új osztályban, mert kicsit ducis is vagyok, és hát ők már a külsőről ítéltek... Persze itthon is csak piszkáltak, tehát tényleg nem tudtam mit tenni.
2010. máj. 3. 11:04
 16/21 anonim válasza:
100%
nekem öngyilkossági kísérlet(ek), és inkább érzések. azok a legdurvábbak. kezdeti mélypont a napfény utálata, a világosság, és amikor úgy alszol el, hogy bárcsak ne ébrednél fel soha többet.
2010. máj. 3. 17:02
 17/21 anonim ***** válasza:

00:38-nak

De ha valaki halálos beteg és megöli magát,akkor annak semmi értelme nincs..hisz így is vagy úgyis meghalt volna,nem így igaz?Minek öljem meg magam,minek okozzak kárt magamban meg a családomban,ha úgyis meghalok?Jobb,ha a természet visz el,és nem ölöd meg magad...

Ott vannak a szeretteid,önzőségből nem lehetsz öngyilkos.

Legalábbis én nem lennék az!

2010. máj. 3. 19:55
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor Te szerencsére még nem tudod, mi az a testi-lelki szenvedés, örülj neki!
2010. máj. 3. 22:55
 19/21 anonim ***** válasza:

Persze,ezt nem tudhatom,ebben igazad van.De mit ér az,ha előbb halsz meg,mint ahogy kéne?:S csak annyit,hogy elmúlik a fájdalom..sőt nem is múlik el..mert ott marad a szeretteid szívében..:S

És remélem te sem fogod a testit megtapasztalni..

2010. máj. 3. 23:01
 20/21 anonim válasza:

Szia!

Nekem is voltak ilyen problémáim - ahogy szerintem mindenkinek, csak mindenki máshogy kezeli őket. Én pl észre sem vettem, de semmit nem ettem napokig, csak ültem, és kész. Két dolog segített; az egyik hogy kutyákkal osztottam meg az életem, a másik, hogy elolvastam Anthony de Mello könyvét; Ébredj tudatára! Ezt a könyvet mindig elolvasom ha lelkileg szarul vagyok, és nekem nagyon sokat segített, jó életfilozófiát közvetít szerintem!

2010. máj. 5. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!