Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet az uj iskola miatt?

Ez lehet az uj iskola miatt?

Figyelt kérdés
Ebbe az evbe lettem 9.es es mindennapossa valt h rosszul vagyok reggel(nem birok enni,pedig ehes vagyok,hanyingerem van,rossz kozerzet) de az iskolaba par ora utan jobban vagyok..de enni ugyse tudok rendesen..es szerelmes lettem egy lanyba de el akarom felejteni( ezt csak ezr irtam h ossze fugg e a rosszullettel) es alandoan szinte percenkent valtozik a hangulatom,de alatalba rossz..mit kene tennem h ezek ne forduljanak elo? 16/f

2016. nov. 9. 18:41
 1/1 anonim válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz ő többet fog tudni és valószinüleg segíteni is tud. én azt mondom probálj meg enni reggelente legalámm egy gyümölcsöt vagy hasonló. Igyál sokat a vizhiánymiatt is lehet.
2016. nov. 10. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!