Ez mennyire lehet "baj"? (patológiai hazudozó talán? )
Figyelt kérdés
Szóval az a lényeg hogy úgy hazudok mint a vízfolyás , történeteket találok ki stb és általában élvezem is, meg jó szórakozásnak találom , de ugye ez sokszor visszaüt és a legtöbb dolog kiderül egy idő után amire már jópár barát ráment és valószínűleg az egész család bizalma is.
Érdekelne hogy van e itt hasonló ember , ha igen mit csináltak, kitől kértek segítséget stb
Pszichológushoz ugyan járok depresszió miatt de neki is rengeteget hazudok már reflexből is :S
21 éves vagyok egyébként
2010. ápr. 27. 22:58
1/7 anonim válasza:
Elégedetlen vagy a saját életeddel és azért találsz ki történeteket?
2010. ápr. 27. 23:17
2/7 A kérdező kommentje:
hm van benne valami , pl ha új emberekkel ismerkedek nekik is elhordok csomó hülyeséget mert úgy érzem hogy egyébként tuti nem szeretnének meg ,ha csak magamat adnám az unalmas és sz@r :D
2010. ápr. 27. 23:29
3/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de olyan hülye vagy! Minek kell ezt csinálni? Gyerekes dolognak tartom. Régebben a hazudozós pasikat fogtam ki mindig, de végre találtam egy normálisat.
2010. ápr. 27. 23:44
4/7 anonim válasza:
Amit írtál, azzal meg is magyaráztál mindent. Ha sikerülne olyan életet élni amilyet szeretnél, akkor soha többé nem lenne szükséged hazudozásra. Nekem ez olyan megfelelési kényszernek tűnik, amit csinálsz.
Valójában pedig ez is egy módja a védekezésnek, saját magad felé.
Attól függ mennyire éled bele magad a hazugságokba, mert ha nagyon, akkor magad is elhiheted idővel és teljesen a rabja lehetsz. Elvégre mi lenne ha... ez és ez történt volna.
( első)
2010. ápr. 28. 00:24
5/7 anonim válasza:
én is ilyen voltam 16-22 éves korom között,ma sem értem,minek találtam ki hajmeresztő dolgokat. de nagyon hihetően tudtam mesélni,a társaság középpontja voltam olyankor. valószínűleg kompenzáltam,hogy otthon utált az anyám. amikor önálló lettem,néhány év alatt elmúlt. ma meg az igazmondás bajnoka vagyok. próbálj leszokni róla,amikor átvillan az agyadon hazugság közben,hogy most hazudsz éppen,na akkor kell megállni. de az sem nagy baj,ha később szólsz az ismerősöknek,hogy nem volt igaz,amit mondtál. így könnyebben leszoksz róla,ha akarsz.
2010. ápr. 28. 08:44
6/7 anonim válasza:
A hazugság mögött gyakran a menekülés áll. A valóság elől. A menekülés mögött a félelem, a félelem mögött pedig az elvárás. És a kör be is zárult. A kérdés az, hogy ezek az elvárások valódiak vagy csak általad beképzelt elvárások? Önértékelési és önképzavarokra utal ez a fajta magatartás, és ez bizony összefügg a depresszióddal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!