Ez kényszerbetegség lehet?
én kényszerbeteg vagyok, de lehet már néha pánikbeteg is.....rohadt szar.... Ha fiatalabb vagy keress dokit, ha annyira nem veszes akkor ki tudsz labalni szerintem magadtol is.nekem van mar csaladom( Ferjem segit, legjobb ember a Ferjem a vilagon es nagyon turelmes)....en mindig attol rettegek h. Megbantok vkit v vmi. ezert ellenorzok mindent sokadszorra, kezek mosok stb....elegge idegorlo....
en jartam kisebb koromban dokihoz....oszinten: nem segitett...mindig hullamokban visszajott....az segitett, mikor elkerultem gimibe, mas emberek koze. Sajnos egyetem idegileg megint tonkretett....mindig jot akartam kesziteni orakra, csomoszor lehordtak, kimerultem idegileg....ezert jott ez a betegseg, hogy minden "tokeletes legyen", legalabb a csaladom legyen egeszseges.....es ezert a folyamatos ellenorzes, innentol meg ordogi kor.
Tehat a tied inkabb depressziora hajaz....befelefordulasos hajlam...mas eszrevette? Vagy piszkal vki? Nekem ezert jott elo kiskoromba, mert meg cseszegettek is altalanosban.kicsi voltam stb, folyamat en voltam a cseszegetes targya....tehat jol el tudjak cseszni az onbizalmadat egy eletre, akar 9 evesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!